Politică suburbană! „Să te adresezi în maniera asta soției domnului Dunca este cel puțin de prost gust!”

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Nelu Popa se aștepta ca bunul său prieten, Romeo Dunca, să fie atacat, aflându-se acum în postura de candidat la Consiliul Județean Caraș-Severin, dar modul în care a făcut-o social-democratul Mihail Iliuță Boru întrece orice limită.  

Consilierul local PSD a făcut-o „parașută”, în spațiul public, pe soția lui Romeo Dunca. Probabil și pentru că e vorba despre o tânără după care e greu să nu întorci capul. Primarul Reșiței, Nelu Popa, a taxat ieșirea total nepotrivită a lui Boru, explicând cine este femeia euforică de la brațul milionarului Dunca. „Nu vreau să comentez prea mult, este un mod de a face politică suburbană. Mă așteptam la PSD, pentru mine nu e o surpriză asta, mă așteptam la reacții de genul ăsta. Eu cred că lumea are discernământ să înțeleagă foarte bine ce se întâmplă. Doamna în discuție este soția domnului Romeo Dunca de 5 ani. Să te adresezi în maniera asta este cel puțin de prost gust. Noi nu vom face niciodată aprecieri vizavi de viața privată a contracandidaților noștri, ceea ce nu am făcut niciodată”, a comentat Popa.

Romeo Dunca a reacționat și el după ce pesedistul Boru i-a jignit soția ca la ușa cortului: „Mă așteptam ca PSD, acest dușman al bunăstării naționale, să caute să mă atace. Mă gândeam cu ce oare vor ieși. Nu am încasat de la stat bani, nu am datorii la buget și nu datorez altcuiva ceva în afara înțelegerilor contractuale. Nu am luat șpagă și nu m-am îmbogățit din banul public, așa cum în politică e un obicei. Recunosc, nu mă așteptam să iasă amețiții cu astfel de copilării puerile, dar ce să aștepți de la ei… Așa conduc, așa gândesc”.

Pentru curioși, Romeo Dunca și-a prezentat în câteva cuvinte soția. „Ea e Valentina. O femeie fidelă, puternică și inteligentă și a cărei bucurie că mă are alături se manifestă așa cum am fost surprinși”, a spus omul de afaceri, referindu-se la secvențele apărute în spațiul public, în care soția sa denotă exuberanță.

CITEȘTE ȘI: Atac mizerabil al unui consilier local PSD: Dunca a ajuns să-și ia „parașuta” și la cumpărături!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/