Atac mizerabil al unui consilier local PSD: Dunca a ajuns să-și ia „parașuta” și la cumpărături!

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Candidatul PNL pentru șefia Consiliului Județean Caraș-Severin poate fi atacat dintr-o mulțime de motive, însă social-democratul Mihail Iiuță Boru a preferat să coboare la un nivel suburban, jignind-o grosolan pe partenera de viață a lui Romeo Dunca.

Un filmuleț postat pe rețelele de socializare atrage inevitabil atenția de vreo două zile încoace. În primul rând, datorită personajelor: Romeo Dunca și iubita sa, o tânără blondă, care e imposibil să treacă neobservată. În al doilea rând, ca urmare a euforiei manifestate de femeia care îl însoțește pe Romeo Dunca la cumpărături, într-un supermarket din Timișoara.

Mihail Iliuță Boru e consilier local PSD la Reșița și membru al galeriei de fotbal din Valea Domanului, nu s-a remarcat în spațiul public cu nimic altceva. Până astăzi. În loc să aducă în discuție manevra făcută de liberali pentru ca Romeo Dunca să pozeze în mare salvator atunci când a transportat câțiva sinistrați cu elicopterul, spre exemplu, Boru a preferat să-l discrediteze pe omul de afaceri timișorean jignindu-i partenera. În clipul respectiv, femeia își pune o pungă de hârtie în cap și dansează lasciv lângă casa de marcat a unui supermarket, spre amuzamentul lui Romeo Dunca. Boru le-a explicat mai întâi internauților care nu l-au recunoscut pe Dunca: „E candidatul PNL la Consiliul Județean Caraș-Severin!”

Și pentru că unii n-au văzut nimic greșit, poate puțin deplasat, consilierul local PSD Reșița și-a arătat grosolănia: „Domnul nu trebuia să fie împreună cu această «doamnă», asta face greșit. De la prea mult mers cu elicopterul a ajuns să-și ia «parașuta» și la cumpărături în magazin”. Ceea ce e deja prea mult!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/