Festivalul DISKOteka a fost anulat! Unul dintre cele mai așteptate evenimente din Română se amână pentru 2021

po 1000x100px (3)

După ce, în urmă cu două săptămâni, organizatorii DISKOteka Festival erau optimiști că evenimentul se va putea ține în acest an, anularea măsurilor de relaxare de la nivel național i-au pus pe organizatori în ipostaza de a anula evenimentul până în 2021.

Dată fiind situația la nivel național: numărul în creștere al cazurilor de COVID-19, restricțiile impuse de autorități în ceea ce privește organizarea și menținerea restricțiilor pe o perioadă nedeterminată, i-au obligat pe organizatorii festivalului DISKOteka să ia decizia de a amâna festivalul. Organizatorii au promis în schimb celor care și-au achiziționat deja bilete de festival că le vor putea folosi la următoarele trei ediții.

1000x100 casa brutarului

„DISKOteka Festival se amână pentru 2021. Cu aproximativ două luni înainte de momentul în care DISKOteka Festival ar fi trebuit să se desfășoare, nu există niciun scenariu realist în care să întrezărim condițiile normale organizării unui festival de dimensiunea DISKOteka. Numărul tot mai mare de cazuri de infectări cu COVID, interzicerea organizării festivalurilor, anunțurile autoritătilor despre menținerea restricțiilor pentru încă o perioadă ne-au determinat să luam decizia amânarii pentru anul 2021 a DISKOteka Festival. De la echipe de producţie, tehnicieni, artişti, arhitecţi, echipă de comunicare şi voluntari, mii de oameni vor simţi efectele acestei decizii. Însă promisiunea noastră rămâne aceeași: DISKOteka Festival va rămâne experiența ta de neuitat, cu cea mai bună muzică a tuturor timpurilor. Prioritatea noastră a fost și va fi mereu sănătatea și siguranța! Vă mulțumim pentru înțelegere și abia așteptăm să ne revedem la DISKOteka Festival!”, a scris Călin Petrescu, unul dintre organizatorii principali, pe pagina sa de Facebook.