Daniel Vădrariu: „Dacă voi semna cu Metalul, nu consider că fac un pas înapoi!”

Produs al școlii de fotbal ce aparține de Clubul Sportiv Jiul Petroșani, Petru Daniel Vădrariu este foarte aproape de a semna cu gruparea din Valea Domanului.

Trecut prin curţile celor de la Jiul Petroșani, Juventus București, FC Bihor, Ceahlăul Piatra Neamț, Dinamo, FC Tiraspol, dar și Astra Giurgiu, atacantul născut în Reșița s-a prezentat la reunirea rosso-nerilor și se antrenează de câteva zile sub comanda antrenorului Marian Pană. Atacantul în vârstă de 23 de ani nu consideră o eventuală venire la Metalul ca fiind un pas înapoi, dimpotrivă, își dorește să promoveze cu echipa orașului natal. „Nu am semnat încă, aștept un semn din partea conducerii. În cazul în care voi semna cu Metalul, nu consider asta un pas înapoi. Mereu când fac o alegere consider că e un pas înainte. Suntem pe locul șase, la opt puncte de primul loc, sunt multe puncte, dar sunt sigur că ne vom menține în primele șase și vom intra în play-offul de promovare”, a declarat tânărul atacant pentru Express de Banat.

Reșițeanul a jucat 13 meciuri pentru Astra în sezonul  2009-2010, marcând două goluri, iar conform site-ului http://www.transfermarkt.co.uk/en/, atacantul are o cotă de 100.000 de Euro.

foto: http://freeagentplayer.com

banner 970 x 250

Comments

  1. Petru Fuchs says:

    Daniel Vadrariu este un produs al scolii de fotbal resitene, plecat de la CS Negrea a ajuns in Valea Domanului sub mainile maiastre ale antrenorilor de juniori Danut Potoceanu si Rocco Sandu, apoi, atingand un nivel deosebit ca pregatire a fost luat de alte echipe, daca-mi aduc bine aminte, “furat“ de Parintele Sdrobis ajuns antrenor la Petrosani.Vadrariu, cu echipa de juniori ai Resitei a obtinut locul 4 pe tara. Oare de ce articolele sportive se scriu din … burta?