Criminali în slujba legii! Doi polițişti, condamnați pentru că au omorât un om în bătaie!

papuzu, militaru

Tribunalul Caraş-Severin i-a găsit vinovaţi şi i-a condamnat pe oamenii legii care l-au bătut cu bestialitate pe un bărbat ce intrase prin efracţie într-un  birt.

Bogdan Papuzu şi Constantin Militaru au toate şansele să schimbe uniformele de poliţişti cu salopetele de puşcăriaşi. După ani de anchete şi termene de judecată, cei doi poliţişti din judeţul Gorj au fost găsiţi vinovaţi de moartea lui Nicolae Druţu, care a ajuns în pământ cu oasele rupte din cauza bătăii inumane pe care a primit-o de la cei doi. Instanţa cărăşeană a constatat că faptele de omor calificat şi deosebit de grav din vechiul Cod penal au fost dezincriminate prin Legea nr. 286/2009 privind Codul penal, motiv pentru care a dispus schimbarea încadrării juridice în infracţiunile de omor şi arestare nelegală şi cercetare abuzivă, dar asta nu i-a ajutat pe cei doi inculpaţi.

CITEŞTE ŞIŞOCANT. L-au bătut crunt cu scheme de karate în postul de poliţie până l-au omorât! Vezi aici filmul cutremurător al evenimentelor!

SENZAŢIONAL! Dan Diaconescu îi trimite în puşcărie pe poliţiştii care au omorât în bătaie un om cu scheme de karate!

Laura Codruța Koveşi a intervenit în cazul polițiştilor acuzați că au omorât un om în bătaie!

Papuzu a fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunilor de omor, arestare nelegală şi cercetare abuzivă la 13 ani închisoare. Celălalt poliţist, Militaru, a primit 14 ani de puşcărie! Mai mult decât atât, Tribunalul Caraş-Severin a admis în parte şi acţiunea civilă formulată în cauză de soţia victimei. „Inculpaţii au fost obligaţi, în solidar, să plătească părţii civile Gheorghe Domnica suma de 150.000 lei, cu titlu de daune morale. Instanţa a respins acţiunea civilă privind solicitarea aceleiaşi părţi civile de obligare a inculpaţilor la plata despăgubirilor materiale, ca nedovedită”, a precizat judecătorul Rustin Ciasc, preşedintele Tribunalului Caraş-Severin. Instanţa a mai dispus confiscarea specială a mochetei ridicate din Postul de Poliţie Stoina, plină de sânge, semn clar al crimei odioase.

CITEŞTE ŞI: Polițiştii l-au bătut cu bestialitate până i-au rupt oasele şi a murit! Procurorii cer ani grei de puşcărie!

Comments

  1. alexandru nemoianu says:

    Cu figurile patibulare,predestinate,pe care le au,cum au ajuns in Politie acesti doi trogloditi?