D.D. îi trimite în puşcărie pe poliţişti!

papuzu, militaru

Poliţiştii Bogdan Papuzu şi Cosmin Militaru sunt judecaţi pentru omor calificat şi deosebit de grav ca urmare a dezvăluirilor făcute de OTV.

Timp de patru ani, oamenii legii gorjeni pe care procurorii îi acuză acum că au omorât în bătaie un bărbat de 48 de ani nu au suflat o vorbă despre scenele şocante din Postul de poliţie Stoina. Organele de cercetare penală nu şi-au făcut nici ele treaba, astfel că moartea violentă de care a avut parte Nicolae Druţu a fost pusă în spatele altora. Oameni nevinovaţi ar fi putut executa ani grei de puşcărie dacă Dan Diaconescu nu ar fi prezentat în emisiunea sa de la OTV cazul cutremurător din Gorj.
Bogdan Papuzu şi Cosmin Militaru, agenţi de poliţie în cadrul Posturilor de poliţie Stoina şi Căpreni, răspund pentru omor la Tribunalul Caraş-Severin, instanţă la care a fost strămutat dosarul, ca urmare celor prezentate de „televiziunea poporului”. Dacă procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie nu ar fi aflat cele relatate în emisiunea lui Dan Diaconescu şi nu s-ar fi autosesizat, moartea violentă a bărbatului de 48 de ani ar fi fost reţinută în sarcina patronului unui bar, care i-a dat o plamă victimei, şi a unui alt bărbat care a lovit-o cu o nuia. Cercetarea penală a avut iniţial în vedere doar evenimentele petrecute în bar şi loviturile aplicate cu nuiaua de un trecător. „Cercetarea la faţa locului nu a inclus şi sediul postului de Poliţie Stoina”, au reţinut procurorii în rechizitoriu. În momentul de faţă, persoanele cercetate iniţial sunt scoase de sub urmărirea penală, singurii care riscă ani grei de puşcărie în cazul în care vor fi găsiţi vinovaţi fiind poliţiştii Papuzu şi Militaru.

CITEŞTE ŞI: ŞOCANT. L-au bătut crunt cu scheme de karate în postul de poliţie până l-au omorât! Vezi aici filmul cutremurător al avenimentelor!