Contrabandist arestat după ce a a vrut să dejoace flagrantul! (VIDEO)

Încătușat în dimineața zilei de duminică, Vasile Bălan a ajuns în cele din urmă  în arest preventiv.

Cunoscut oamenilor legii pentru activitatea sa infracțională, Vasile Bălan a intrat din nou în atenția acestora. Mai întâi, polițiștii au pus mâna pe doi soți care se ocupau cu comercializarea tutunului de contrabandă pe raza municipiului Reșița. Cei doi erau aprovizionați cu țigări aduse din Serbia de către Vasile Bălan.

Toți trei au fost reținuți 24 de ore, însă doar Bălan a fost dus în instanță, cu propunere de arestare preventivă. „Se dispune arestarea preventivă a inculpatului pentru săvârşirea, în stare de recidivă, a infracţiunii de „colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 06.09.2015 şi până la data de 05.10.2015, inclusiv”, se arată în încheierea Judecătoriei Reșița. Magistrații au respins ca nefondată cererea formulată de Bălan, de luare a măsurii preventive a arestării la domiciliu sau a controlului judiciar.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV. Bișnițar încătușat după o urmărire ca în filme pe străzile din Reșița! Polițiștii au scos pistoalele! (VIDEO) (UPDATE)

Comments

 1. dan says:

  Ba dezinformati populatia nu Vasile Balan a fost arestat la victori ci altcineva stiri si jurnalisti de rahat

 2. andrei says:

  Bravo frumos articol, pacat ca e total neadevarat, la Victoria cel oprit cu nr de Franta este Ghita zis si Oaie fara nici o legatura cu tiganul contrabandist din a doua filmare Vasile Balan. Asa ca hotarati-va cine a fost arestat ca ati facut o mare confuzie si poate va treziti ca va da Ghita in judecata ca l-ati facut mare contrabandist cand el fugea ca nu avea asigurarea la el.

 3. Ion says:

  Ba Stanciule…ai vrut sa faci si tu un articol si ai dat cu batu-n in balta…ce legatura are Balan Vasile cu arestarea de la victoria???…sant doua probleme total diferite…pe Balan la luat de acasa la 6 dim de acasa si pe celalalt de la victoria din masina…dezimformezi populatia..asta e scopul tau de jurnalist???

 4. Andreea says:

  Ba andrei tigan e tatatu si tiganca e mata vb frumos ca si daca e tigan nu ai stat la curu lui sa vezi daca e tigan asa ca vb frumos de oameni ca pe tine nu tea facut nimeni prost crescut si fara cei 7 ani de acasa

 5. andrei says:

  scuze andreea daca ti-am jignit natia era doar un rom contrabandist sau cum sa ii zic un cetatean de culoare sau bronzat, nu stiu sincer care e denumirea stiintifica dar n-are nici o legatura cu Ghita

 6. cristi says:

  Mai andreea de ce te agiti asa ai cumva vreo legatura de rudenie cu vasile balan

 7. Andreea says:

  Draga andrei de unde sti ca e natia mea mai controlat sa vezi daca suntem de nstie si daca am fi tot oameni ne numim in schimb avem 7 ani de acasa eu una ii am si nu jignesc oameni asa ca imi vine mie asa ca te rog veziti de lungu nasului si de viata ta si mai invata sa vb civilizat daca te consideri si cristi nu cred ca te intereseaza pe tine

 8. cristi says:

  Nu prea inteleg nimic din ce spui tu acolo dar vad ca iei prea mare foc:))))

 9. Andreea says:

  Pai normal ca nu intelegi ca esti analfabet hai ca nu am chef sa fac chat la asa ceva eu am vb cu andrei si da iau foc ca,cum e tigan,contrabandist,rom,bronzat etc e tata meu asa ca hai sa incheiem aici si cristi spec ca acu ai inteles si nu te msi baga cu nasu in cacat atata ca te cunosc hai nb

 10. andrei says:

  bine daca e taicatu te inteleg, dar nu l-am jignit ca l-am facut tigan, asa se cheama natia voastra, cum eu sunt roman, altul e neamt taicatu e tigan, cum sa iti fie rusine cu natia ta? N-am zis decat ca e tigan dupa imagini si contrabandist ca asa zice justitia pt ca e recidivist, asa ca unde e jignirea ?