EXCLUSIV. Bișnițar încătușat după o urmărire ca în filme pe străzile din Reșița! Polițiștii au scos pistoalele! (VIDEO) (UPDATE)

Scene desprinse parcă din filmele de la Hollywood au avut loc în această seară chiar pe trecerea de pietoni din zona Victoria.

 

Un bărbat aflat la volanul unui Renault cu numere de Franța a refuzat să oprească autoturismul, așa cum îi ceruseră oamenii legii, și a gonit nebunește spre cartierul Govândari, crezând că poate scăpa. Plecați în urmărirea acestuia, ajutați și de șoferul unui taxi, care i-a tăiat fața autoturismului condus de fugar, agenții de la Poliția Rutieră au reușit să-l blocheze chiar pe trecerea de pietoni. Oamenii legii au sărit imediat din mașină, au scos pistoalele și au deschis portiera Renault-ului. Cei doi polițiști s-au mișcat excelent, așa cum ar trebui să o facă orice om al legii, l-au scos imediat pe șofer și l-au culcat la pământ. În câteva secunde, acesta a fost încătușat și urcat în mașina poliției. De aici a fost condus direct la sediul Poliției Municipiului Reșița. Cel mai probabil, acesta va ajunge în fața procurorului și va fi reținut pentru 24 de ore. Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care bărbatul a fugit de polițiștii Serviciului Rutier. El le-a spus imediat după ce a fost încătușat că nu are niciun act asupra lui. Martorii evenimentului susțin că bărbatul se ocupă cu bișniță, în special cu mașini aduse din străinătate și plasate pe piața reșițeană.

 

UPDATE, duminică, ora 10.50

Primele informații oficiale spun că bărbatul care a gonit nebunește aseară pe străzile din Reșița pentru a scăpa de urma polițiștilor este implicat în contrabanda cu țigări aduse din Serbia. Tocmai acesta ar fi fost motivul pentru care a încercat să fugă de oamenii legii. Aceștia îl monitorizau de ceva vreme și așteptau prinderea lui în flagrant. “A fost reținută o persoană și se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. În cursul zilei de astăzi va fi prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă”, ne-a confirmat comisar-șef Dinu Nicorici, de la IPJ Caraș-Severin.

UPDATE, marți, 0ra 11.00

Bărbatul urmărit de polițiștii de la Rutieră și încătușat pe trecerea de pietoni de la Victoria în seara zilei de sâmbătă spune că la mijloc e vorba despre o mare confuzie. “Eu nu am fost reținut și nici nu au fost dus la vreo arestare. Nu am nicio legătură cu contrabanda de țigări. Eu m-am ocupat cu mașini pe vremea când mergea afacerea asta, dar nu am legătură cu contrabanda cu țigări. Eu vroiam să cumpăr mașina respectivă în acea seară. Am dat 350 de euro pe ea și am vrut să văd cum merge. Am vrut să fac o tură prin oraș, să o probez. Polițiștii au crezut că sunt băut și de asta au vrut să mă oprească. Eu au ieșit imediat din mașină când m-au oprit și nu înțeleg de ce au scos pistoalele și mi-au pus cătușele. Nu am opus rezistență, nu am fost înarmat. Consider că a fost un abuz în serviciu din partea lor și tocmai de asta îi voi da în judecată”, a declarat Ghiță Marius Izvernari, zis Ghiță Oaie, pentru expressdebanat.ro,

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte!