Petrea își așteaptă profesorul în infern!

Reșițenii sunt invitați să vină astăzi în număr foarte mare în Sala Polivalentă și să creeze infernul pe care Aihan Omer îl cerea la toate meciurile tari. De data aceasta, tocmai „Turcul” și actuala sa echipă, Dunărea Călărași, ar trebui să simtă pe umerii lor presiunea pusă de publicul reșițean.

Adi Petrea, Rică Pîrîianu, Mișa Rohozneanu și mulți alți handbaliști din actuala echipă a Reșiței au cunoscut cele mai mari satisfacții în sportul cu mingea mică avându-l pe Aihan Omer pe bancă. Profesorul i-a luat după el cam peste tot pe unde a antrenat, fie la echipe de club sau prima reprezentativă, i-a condus spre succes și nu întâmplător acestora li se spune că ar fi „copiii lui Omer”. Copiii s-au făcut însă mari și Adi Petrea îl va înfrunta astăzi pe Aihan Omer din ipostaza de antrenor principal. Și nu unul oarecare, ci de mare perspectivă, care a promovat en-fanfare încă din primul an de existență al echipei și care a debutat excelent în Liga Națională. Entuziasmul lui Petrea sau experiența lui Omer?! Răspunsul la această întrebare ar putea da numele câștigătoarei meciului de astăzi.
Antrenorul alb-roșiilor e convins că, având un public numeros și zgomotos în spate, își poate învinge profesorul. Totodată, spune că un eșec nu ar însemna o tragedie. „Îmi doresc să urmeze al patrulea meci fără înfrângere. Pe această cale fac un apel către publicul din Reșița, pentru că în meciul acesta avem foarte mare nevoie de fanii noștri. Ei au fost întotdeauna alături de noi și le mulțumesc pentru atașamentul lor, dar la meciul de duminică trebuie să fie un infern în Sala Polivalentă. Și domnul profesor Aihan Omer cunoaște atmosfera de la Reșița și cred că nu-i va fi foarte ușor. Împreună cu Eremia Pîrîianu disecăm fiecare fază a adversarilor nostri. Până la urmă, așa am fost învățați de către profesorul Aihan Omer și sper din toată inima să putem conduce echipa către victorie în meciul de duminică. Eremia Pîrîianu încă nu este refăcut sută la sută, sper ca până la ora meciului să fie apt de joc, de aceea în această săptămână nu s-a antrenat și nu a evoluat la potențialul lui maxim. În urma deciziei Comisiei Centrale de Disciplină, Marius Bahan poate evolua în meciul cu Dunărea Călărași. În rest, tot lotul este valid. Am înțeles că s-a rezolvat problema cu viza lui Dușan Trifkovic și sperăm să avem echipa completă pentru duminică“, a declarat Adi Petrea pentru arenabanateana.ro.
Meciul HC Adrian Petrea – Dunărea Călărași începe la ora 16.00. Prețul unui bilet la acest spectacol handbalistic garantat, numai 7 lei!

Comments

  1. euuu says:

    Numai 7 lei !!!??????? Da cat vrei ma asta care o scris articolul ? Zi tu pretul hai. Daca 7 lei e putin. Unii n au nici 5 lei de dat poate.