Adi Petrea și-a bătut profesorul!

Victoria alb-roșiilor obținută în fața Dunării Călărași înseamnă și un succes al lui Adi Petrea și al băieților lui în fața omului care i-a condus de atâtea ori spre succes, antrenorul emerit Aihan Omer.
Bătut în sala în care a adus trei trofee europene, Aihan Omer a recunoscut cu fair-play superioritatea trupei lui Adi Petrea. „A fost un meci spectaculos din toate punctele de vedere, cu faze frumoase, cu mulți spectatori și echipa gazdă fericită. Țin să felicit echipa gazdă pentru cum s-a exprimat. Din punctul nostru de vedere nu sunt prea multe de spus. Am avut o discuție cu băieții în vestiar, e inexplicabil comportamentul lor, nu au găsit soluții, nu s-au concentrat, am greșit multe mingi, deși avem o echipă cu jucători experimentați, cu multe meciuri în picioare și aceste lucruri m-au nemulțumit. Poarta noastră nu a fost în cea mai bună formă. Chiar dacă am avut trei portari, niciunul nu a prins o formă sportivă bună. Publicul a fost la înălțime. Au avut o apărare foarte agresivă, care a dat roade astăzi, iar noi am avut o viteză în minus”, a declarat Aihan Omer după meci.
Adrian Petrea a spus că pentru el nu e o victorie specială, că nu a avut un obiectiv în a-și învinge fostul antrenor, importantă fiind doar victoria echipei. „În primul rând vreau să felicit publicul din Reșița pentru prezența la meci și atmosfera creată. Îi felicit pe băieți pentru că au jucat cu dăruire și ambiție. Cunoșteam echipa Călărașiului, cu domn profesor am lucrat atâta timp și știam că o echipă experimentată nu putea fi contracarată decât cu dorință și determinare în teren. Echipa mea a avut o viteză în plus și mă bucur că nu am cedat când Călărașiul a revenit în joc, că jucătorii au ascultat indicațiile pe care le-am dat. E o victorie a echipei, nu a fost un duel între antrenori. Am avut foarte multe de învățat de la domn profesor în perioada în care am lucrat împreună, dar nu a fost un duel între noi astăzi”, a afirmat Petrea.

Comments

  1. INa says:

    Excelenta atitudine.Bravo Adrian Petrea!