Infern, spectacol, victorie! (FOTO)

HC Adrian Petrea a învins astăzi, cu 28-25 (17-12), Dunărea Călărași, echipa reputatului Aihan Omer, tehnician care I-a adus Reșiței trei Cupe Challenge și Cupa României.

Răsfățați cu handbal-spectacol pe vremea când Adrian Chebuțiu încerca să distragă atenția reșițenilor de la jaful pe care îl gândise în detaliu la UCMR, iubitorii sportului cu mingea mică retrăiesc momente senzaționale în Sala Polivalentă mai repede decât ar fi visat. Cristi Pătru, Adrian Petrea și echipa sa au început să scrie o poveste frumoasă acum un an, iar astăzi, tot mai mulți reșițeni își doresc să facă parte din ea. Polivalenta a fost aproape plină și a fost axact așa cum și-a dorit Adi Petrea și cum cerea pe vremuri Aihan Omer, un infern. Împiniși de la spate de un public numeros și fierbinte, băieții lui Petrea au preluat inițiativa și au condus aproape în permanență. Chiar și cu șase goluri, forțându-l pe experimentatul Omer să ceară de două ori timp de odihnă în mai puțin de 20 de minute. Călărașiul a construit și s-a bazat prea mult pe Șania, în timp ce atacurile reșițenilor, conduse de Rohozneanu, jucător mai isteț decât toată echipa oaspeților la un loc, au avut finalizări din aproape orice poziție, iar asta s-a văzut și pe tabelă. O contribuție semnificativă la scorul de astăzi a avut și portarul Shota Tevzadze, care a ridicat sala în picioare în nenumărate rânduri cu parade senzaționale.

Cu un handicap de cinci goluri la pauză, Dunărea Călărași nu a reușit în partea secundă decât să ridice și mai mult pulsul tribunei, apropiindu-se pe final la două goluri. Petrea a simțit pericolul și a mizat pe experiența secundului său, Rică Pîrîianu, care a liniștit jocul atunci când a fost cazul și a organizat apărarea astfel încât victoria să nu fie pusă în pericol. HC Adrian Petrea a câștigat meritat și rămâne neînvinsă la debutul în Liga Națională, după patru etape. Și e doar începutul unei povești scrise de profesioniști, în care nu se regăsesc oameni politici și șefi de administrații publice.

Comments

 1. LuxPhotoFuchs says:

  Bravo Nelu Stan, sportivă “răzbunare” pentru ţinerea ta pe tuşă în timpul când “Turcul” antrena la Reşiţa!

 2. INa says:

  Bravo celor care au gandit acest proiect! Bravo celor care pun in aplicare proiectul!
  Tare mi-e frica de frustrarea politicienilor:adica cum?, se poate si fara ei?
  Apropo de razbunare:
  1.Misa Rohozneanu nu mai este chemat la Nationala.Ce zice selectionerul?
  2.Piriianu nu prea avea voie, pe vremea lui Omer, sa-si spuna parerea in time out.Si-a spus-o acum cu varf si indesat!
  3.Ce satisfactie pentru Adi Petrea !
  Felicitari baietilor si mult succes in continuare!
  Bravo Cristi Patru!