Continuă disensiunile între liberali, înainte de marele Congres. „Nu știu până unde merge golănia la PNL Timiș, chiar nu ne vine să credem până unde au putut ajunge”

claudiu chira
untitled design set 970x90 px

Unul dintre contracandidații lui Alin Nica la președinția PNL Timiș acuză actuala conducere a filialei de încălcarea statutului partidului în întocmirea listei cu delegații pentru Congresul PNL din 25 septembrie. Deputatul Claudiu Chira îl susține în competiția pentru conducerea PNL pe Ludovic Orban și, spune el, aceasta este singura variantă favorabilă formațiunii politice, pentru perioada următoare.

Claudiu Chira spune că mai sunt și alți delegați din Timiș care merg la București să îl susțină pe actualul președinte al PNL, Ludovic Orban.

„Mai sunt primari care îl susțin pe Ludovic Orban. În rest, delegația a fost aleasă nestatutar, la fel ca și alegerile care au avut loc în Timiș. Am găsit și persoane în delegație care nici nu sunt membri PNL. Nu știu până unde merge golănia la PNL Timiș, chiar nu ne vine să credem până unde au putut ajunge. Nu sunt consilieri județeni, nu sunt consilieri municipali, Lugojul, municipiu cu primar, nu are delegat. În schimb are, bineînțeles, Sânnicolau Mare, alte comune care… nu sunt nici măcar membri, sunt persoane puse pe listă.”, a declarat deputatul Claudiu Chira.

CITEȘTE ȘI: Raul Ambruș acuză conducerea PNL Timiș că a exclus mai mulți liberali de pe lista delegaților pentru Congres

Parlamentarul, contestatar al președintelui PNL Timiș, Alin Nica, spune că nu are cunoștință de negocieri cu privire la împărțirea funcțiilor în Guvern, spre exemplu, după Congres.

„Știu doar că președintele Alin Nica va candida în echipa domnului Cîțu, doamna Alina Gorghiu la fel, candidează pe un post de vicepreședinte. Merg la Congres cu gândul că președintele Orban își va păstra funcția și va salva PNL pentru că cealaltă direcție nu ne este deloc favorabilă, se vede și din ultimele sondaje de opinie, stăm foarte rău în accepțiunea publicului și votanților din România. Atât pentru județul Timiș, cât și pentru toată țara, varianta optimă este ca președintele Orban să rămână în continuare încă 4 ani președinte al PNL.”, a mai spus Chira.

Claudiu Chira va candida, la rându-i, pentru un post de vicepreședinte în echipa lui Ludovic Orban. Din Timiș, la Congresul PNL participă 133 de delegați.

CITEȘTE ȘI: Nica, laudatio pentru Cîțu: „M-a convins atașamentul față de PNL”. Cum îl desființează pe Orban?

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/