Robu îi îndeamnă pe liberali să voteze cu Orban: „Votați Cîțu numai dacă acesta vă este crezul, nu de frică de micii la suflet șefi”

robu

Fostul primar al Timișoarei, liberalul Nicolae Robu, a transmis un mesaj colegilor din partid, înainte de Congresul PNL din 25 septembrie. Robu îndeamnă la cumpănire și spune că votul trebuie să urmeze crezul fiecăruia, „nu de frică de micii la suflet șefi, care proferează amenințări, pentru cazul în care nu faceți cum vă cer ei!”

„Cumpăniți bine cum votați, stimați colegi liberali! Refuzați umilința de a vă devoala votul! Un adevărat liberal nu-și lasă personalitatea strivită de oameni care n-au nimic în ei din spiritul liberal! Dacă credeți în Florin Cîțu, votați Florin Cîțu, dar numai dacă acesta vă este crezul, nu de frică de micii la suflet șefi, care proferează amenințări, pt cazul că nu faceți cum vă cer ei! Dacă credeți în Ludovic Orban, votați Ludovic Orban, iarăși, dacă și numai dacă acesta vă este crezul!”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

Totuși, Nicolae Robu îi îndeamnă pe liberali să îl susțină în competiția pentru șefia PNL pe actualul președinte al partidului, Ludovic Orban.

„Eu vă îndemn să votați Ludovic Orban! Și asta pentru că țin – cum știu că majoritatea dintre dumneavoastră țineți – ca PNL să rămână un partid liberal-conservator, atașat deopotrivă valorilor iluministe, valorilor creștine și valorilor patriotice și dintre cei doi candidați, doar Ludovic Orban oferă garanții în acest sens!”, a concluzionat Nicolae Robu.