Ben-Oni Ardelean: „Timișul are nevoie de un ministru pentru a putea duce la îndeplinire tot ce ne dorim”

ben oni ardelean din Timisoara, fost deputat pnl de timis
untitled design set 970x90 px

Deputatul liberal de Timiș susține că județului i-ar fi utilă prezența unui ministru în Guvern, ca să își poată duce la îndeplinire obiectivele propuse, la nivel guvernamental. Ben-Oni Ardelean este convins că după Congresul PNL, Timișul va avea oameni cu influență în partid. 

Parlamentarul liberal afirmă că așteaptă închiderea alegerilor interne din partid, pentru că acestea au dăunat imaginii partidului, competiția desfășurându-se pe o perioadă mult prea îndelungată de timp.

„Din punctul meu de vedere a durat prea mult și s-a ajuns la anumite tensiuni care nu ar fi trebuit să aibă loc în PNL, dar care vor purifica atât viziunea, cât și direcția pe care nu doar Partidul Național Liberal, dar și politicile guvernamentale o să le aibă în perioada următoare și, cred că dincolo de orice, câștigul cel mai mare este că liberalismul va învinge în România, va avea câștig de cauză în politicile economice și în mod special în cele sociale. Asta a fost predicția mea imediat după alegerile din 2020: în situația în care nu vom reuși să facem alegeri foarte rapide – colegii mei au avut altă părere – vom ajunge la anumite tensiuni, la o vară fierbinte unde am fost prezenți cu diverse incidențe care nu fac cinste PNL, inclusiv în filiala Timiș.”, a spus deputatul Ben-Oni Ardelean.

Parlamentarul nu va candida pentru nicio poziție în viitoarea conducere a partidului.

„Eu întotdeauna am susținut că Timișul are nevoie de un ministru pentru a ne putea duce la îndeplinire tot ceea ce ne dorim la nivel guvernamental. Situația din partid nu a fost una cea mai fericită și, din păcate, am suferit consecințele neintrării în Executiv cu cel puțin o persoană, însă cred eu că în următoarea conjunctură pe care o să o avem după ziua de duminică o să avem oameni cu influență în partid. Nu contează neapărat poziția și funcția, ci influența pe care o poți exercita asupra actului guvernamental și în politică în general.”, a mai explicat Ben-Oni Ardelean.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/