Dansuri populare și preparate tradiționale într-o gospodărie din Timiș. Are loc ultimul eveniment Banat Brunch

banat brunch

Ultimul eveniment Banat Brunch din acest an, în județul Timiș, are loc într-o gospodărie din localitatea Coșteiu de Sus. Sâmbătă, 25 septembrie, turiștii sunt așteptați cu preparate tradiționale, printre care zacuscă fiartă în căldare, și dansuri populare.

Turiștii sunt așteptați, în acest sfârșit de săptămână, între dealurile de la Coșteiu. Aici are loc ultima ediție a evenimentului gastronomic Banat Brunch din acest an, în județul Timiș. Prânzul cu preparate tradiționale va fi servit în gospodăria Emiliei Popa, din localitatea Coșteiu de Sus, sâmbătă, 25 septembrie.

De asemenea, organizatorii au pregătit și un spectacol cu dansuri populare, susținut de ansamblul Junii Timișului.

expresb 1000x100

caldare

Brunch cu zacuscă fiartă la căldare. Toamna, cu arome de ardei și vinete, cu mirosuri amestecate și gusturi pline, cu soare blând și zile liniștite, vă așteaptă între dealurile de la Coșteiu. Haideți să o savurați direct din căldarea în care tanti Emilia Popa va fierbe pentru voi zacusca de vinete, la ultimul Banat Brunch din acest an. În 25 septembrie, la Coșteiu de Sus”, au informat organizatorii.
Prânzul va fi servit între orele 11.00 și 13.00, timp în care Junii Timișului vor cânta și vor dansa și se vor desfășura ateliere de opincărit și sculptură în lemn. Apoi turiștii vor merge cu bicicletele până la cariera de piatră, vor face o tură prin sat și se vor plimba cu căruța trasă de cai.

Biletul de participare la evenimentul Banat Brunch costă, ca de obicei, 100 lei, iar informații suplimentare puteți găsi AICI!

1000 x 200 gif