Claudiu Balaci, călcat de hoţi! La o zi după ce găsise geanta cu cei peste 50.000 de lei!

După ce vineri găsea o geantă plină cu bani, pe care avea s-o returneze în aceeaşi zi păgubaşei, Claudiu Balaci a devenit sâmbătă victima hoţilor!

Fostul fotbalist din perioada de glorie a CSM Reşiţa, acum antrenor la Clocotici şi taximetrist în Reşiţa, a mers sâmbătă seara împreună cu familia în vizită la părinţi, la o dublă aniversare. A plecat de-acasă la ora 19 şi, la întoarcere, jumătate de ceas după miezul nopţii, a constatat cu stupoare că între timp apartamentul îi fusese spart!

„Am fost plecaţi la ai mei, că luni fusese ziua tatălui meu, iar vineri, ziua mamei mele, şi le-au sărbătorit împreună, sâmbătă. Cât timp am lipsit de-acasă, mi-a fost spart apartamentul“, ne-a povestit Claudiu Balaci.

Acesta a sunat imediat la 112, iar la faţa locului a sosit în acea noapte un echipaj de poliţie. Hoţii intraseră pe una din ferestrele apartamentului situat la parter, după ce au spart geamul.

„Mi-au scos tot din dulapuri şi sertare. Au furat portofelul soţiei, cu acte şi ceva bani în el, verigheta mea, 35 de euro şi nişte bani găsiţi în portmoneul băiatului. În rest, nu lipseşte nimic din casă, nici laptopul, nici LCD-urile. Şi, cel mai important, nu s-au atins de căţel“, spune cu uşurare Balaci.

Cu o zi înainte de a fi călcat de hoţi, taximetristul găsise în maşina sa o geantă cu 9.550 de euro şi 11.500 de lei, pierdută de o clientă în vârstă de 76 de ani. Claudiu Balaci a mers la poliţie cu geanta, bătrâna recuperându-şi astfel banii.

CITEŞTE ŞI: 

Atacant la CSM Reşiţa în 1997, Claudiu Balaci marchează în continuare! Taximetristul a găsit o geantă cu peste 50.000 de lei şi a restituit-o păgubaşei! 

Suma găsită de Claudiu Balaci este de 5 ori mai mare decât prima de la meciul cu Steaua! [VIDEO]

Ieri, după cele două întâmplări petrecute vineri şi sâmbătă, Balaci a postat pe contul său de Facebook: „Mulţumesc de aprecieri tuturor prietenilor, dar se pare că orice faptă bună trebuie pedepsită. Mulţumesc «prietenilor» de aseară, care mi-au făcut o «vizită», noi nefiind acasă. Din păcate, cred că au plecat foarte dezamăgiţi, crezând probabil că vor da un tun. S-au înşelat, banii nu se ţin acasă. Sunt profund dezgustat de cele întâmplate“.