Suma găsită de Claudiu Balaci este de 5 ori mai mare decât prima de la meciul cu Steaua! [VIDEO]

Fostul fotbalist Claudiu Balaci a returnat bătrânei care şi-a rătăcit geanta cu bani o sumă ce depăşeşte cu mult primele de la meciurile rosso-nerilor, din urmă cu 20 de ani, cu Steaua şi Dinamo!

Este vorba despre cazul reșițencei în vârstă de 76 de ani ce a chemat taxiul pentru a merge la mormântul soțului său. În acel moment, femeia nici nu gândea că, în scurt timp, va ajunge la Poliție!

CITEŞTE ŞI: Atacant la CSM Reşiţa în 1997, Claudiu Balaci marchează în continuare! Taximetristul a găsit o geantă cu peste 50.000 de lei şi a restituit-o păgubaşei!

Gest cu adevărat de mare demnitate al lui Claudiu Balaci, fotbalist din perioada de glorie a CSM Reșița și actualul antrenor al AS Croația Clocotici: acesta a găsit o poșetă ponosită, plină cu ziare, iar, printre ziare, un teanc masiv de banconete de 100 de euro, 9.550 euro mai precis, și peste zece mii de lei. Pentru a-și completa veniturile, Balaci este și șofer de taxi, sâmbătă având o comandă până la Cimitirul Nr. 8 din Reșița.

„Doamna a coborât, i-am dat geanta din portbagaj, a plătit cursa, am urcat la volan și am plecat. Am avut încă vreo patru curse până când dispecera a anunțat prin stație că se caută șoferul ce a avut o cursă la cimitir, pentru că o femeie a reclamat la Poliție pierderea unei sume mari de bani”, povestește Balaci. Imediat după discuția cu dispecera, cineva s-a urcat în taxi, așa că a mai fost făcută o cursă. „Norocul doamnei a fost că toți s-au urcat în față, iar doamna uitase poșeta pe bancheta din spate, chiar în spatele scaunului șoferului, deci nu am văzut-o”. După încheierea cursei, a coborât, a găsit poșeta doldora de bani și a plecat direct la Poliție.

Claudiu Balaci își amintește că, pe vremea când juca el în prima ligă cu CSM Reșița, banii aceștia îi făcea într-un sezon întreg și că primele de joc, chiar și în meciurile cu Steaua sau Dinamo, erau mult mai mici decât suma predată Poliției. „Niciodată nu am crezut că trebuie să te bucuri la ce nu este al tău. Eu am primit o așa sumă mare de bani când mi-am încheiat cariera. Jucam la ACU Arad, m-am accidentat și mi-au desfăcut contractul de muncă. Pur și simplu! Am făcut memoriu la Federație și am primit atunci foarte mulți bani, 12.500 de euro, deci cam atât cât am găsit acum”, își amintește Claudiu Balaci.