FOTO: Circulație blocată pe DN 57, în urma unui tragic accident rutier. O mașină a izbit în plin o căruță!

explo 1000x200

Un șofer grăbit, care nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a intrat în plin într-o căruță, care circula pe Drumul Național care leagă Reșița de Oravița.

Accidentul a avut loc în urmă cu puțin timp. Martorii spun că șoferul avea viteză și că urmele de frânare ale mașinii se văd pe aproximativ 50 de metri, porțiune pe care a târât animalele de tracțiune ale căruței. Deși oamenii din căruță au scăpat nevătămați, șoferul se află în stare gravă la spital.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157650425724240″]

Circulația este blocată momentan.

Astfel de accidente au loc destul de des pe șoselele județului, întrucât căruțele circulă în voie fără ca cineva să interzică acest lucru. Fie că este vorba de drum național, județean sau comunal, anticele vehicule încurcă traficul, iar cei care le conduc pun în pericol atât viața lor, cât și a celorlalți participanți la trafic.

Rămâi cu Express de Banat, revenim cu amănunte și poze de la locul tragediei!

 

Comments

  1. XXL says:

    NUMAI IN ROMANIA SI ALBANIA MAI VEZI CARUTE PE SOSELE RUSINEEEEEEEEEEEEEE

  2. gigi de la scularie says:

    cu siguranta ar trebui interzise tractoarele/carutele/ si chiar si bicicletele pe unele drumuri.dar, ca exista si un dar ce-l avem de sus, din pacate nu avem nici drumuri agricole, nici piste pentru biciclisti, nici drumuri pentru masini.