EXCLUSIV. Focuri de armă la Oravița. Un profesor de sport a împușcat în cap un tânăr!

Incidentul s-a petrecut azi noapte, iar în prezent starea victimei este destul de gravă, întrucât a fost transportată la Reșița, iar ulterior la Timișoara.

Polițiștii au fost în alertă azi noapte la Oravița, după ce la spitalul din localitate, puțin după ora 2.00, a ajuns un tânăr împușcat. Medicii au sunat la 112 și au anunțat poliția.

,,La ora 2.15, Poliția a fost sesizată de UPU Oravița că la urgențe s-a prezentat un tânăr de 22 de ani cu o plagă împușcată în zona feței. Poliția a stabilit că în timp ce acesta se afla în fața unui bloc din zona gării din Oravița s-a întâlnit cu o cunoștință, un bărbat de 36 de ani, din Sichevița și, aparent fără motiv, acesta l-a împușcat în zona feței cu un pistol cu bile de cauciuc. Pistolul era deținut legal”, a declarat Dan Bortiș, din cadrul IPJ Caraș-Severin.

Victima a fost transportată la spitalul din Reșița, iar ulterior la Timișoara, unde urmează să fie operată pentru extragerea glonțului. Din primele cercetări, se pare că autorul, Emil Anoca (foto), se afla sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul susține că arma i s-ar fi descărcat accidental și că nu ar fi intenționat să îl rănească pe tânăr. Chiar dacă este așa se va alege cu dosar penal.

Mai grav este însă faptul că Emil Anoca este profesor de sport de mai bine de 10 ani la Liceul Tehnologic ,,Mihai Novac” din Oravița. Este originar din Sichevița și este pasionat de vânătoare. Oamenii spun despre el că este un om pașnic, dar că de fiecare dată când consumă băuturi alcoolice ar purta la el pistolul. Arma i-a fost confiscată.

sursa foto: facebook.com

banner 1000 x 100 hd