Cele mai mari cote de astăzi, la Mozzart Bet

Se anunță surprize plăcute pentru pariori, care vor găsi cele mai mari cote de astăzi, doar la Mozzart Bet.

BENFICA-BELENENSES
Belenenses a trecut în optimile de finală ale Cupei Portugaliei de Fafe, echipă de liga treia, după două goluri înscrise în ultimele trei minute regulamentare și după două reprize de prelungiri. Echipa lui Nuno Oliveira merge destul de prost în campionat, e la doar două puncte de locurile retrogradabile și e greu de crezut că poate lupta pe două fronturi. Benfica e fără îndoială favorită, așa că puteți profita de cea mai bună cotă oferită de Mozzart pentru victoria gazdelor, 1,40.

SION-BASEL
Sion n-a mai pierdut de cinci etape în campionatul Elveției (două victorii și trei remize), în timp ce Basel vine după o înfrângere de pe propriul teren cu Zürich (1:4). Formația gazdă e însă la trei puncte de locul care duce în barajul pentru evitarea retrogradării, în timp ce oaspeții luptă pentru o poziție care asigură prezența în Europa Conference League, fiind la egalitate de puncte cu Lugano și St. Gallen. Tradiția e de partea echipei roș-albastre, căreia Mozzart Bet îi oferă pentru victorie cea mai bună de pe piață, 2,00.

leader board 728 x 90 px

CERCLE BRUGGE-CLUB BRUGGE
Din 24 de meciuri directe din 2008 încoace, Cercle Brugge s-a impus doar de cinci ori în fața concitadinei sale, înclinând steagul de 17 ori. Ultima victorie a verde-negrilor s-a semnalat în noiembrie 2012, în Cupa Belgiei, așa că e cât se poate de clar cine e favorită, motiv pentru care Mozzart Bet vă propune o cotă de 1,52 pe victoria oaspeților. Club Brugge e lider autoritar în campionat (are un meci mai puțin și nouă puncte avans față de cea de-a doua clasată, Genk).