Alegerile de la Moldova Nouă au anulat spectacolul „Cu vaporul spre stele”. Când se va juca?

În 24 ianuarie, pe scena Casei de Cultură din Moldova Nouă ar fi trebuit să se joace spectacolul pentru copii „Cu vaporul spre stele”. Prezența actorilor de la Teatrul de Vest Reșița a fost amânată din cauza alegerilor de weekendul trecut, așa că evenimentul a fost reprogramat. 

Incidența cazurilor de coronavirus nu este nici pe departe alarmantă la Moldova Nouă. Conform celei mai recente raportări, doar 8 persoane sunt infectate. Așa se face că spectacolele cu public nu reprezintă o problemă. În 24 ianuarie, cei mici ar fi trebuit să îi întâlnească pe actorii Teatrului de Vest din Reșița, în spectacolul „Cu vaporul spre stele”, în regia lui Matei Vișniec. Având în vedere că alegerile locale pentru primar au fost reluate în orașul de la Dunăre tocmai în 24 ianuarie, iar Casa de Cultură a fost una dintre secțiile de votare, spectacolul a fost amânat.

Micuții care sunt dornici de o piesă de teatru în sală îi vor putea urmări pe actorii de la Reșița sâmbătă, 6 februarie, de la ora 12.00, în premieră mondială (este pentru prima dată când acest spectacol este prezentat cu public în sală).

leader board 728 x 90 px