UPDATE. Marius Isac e alesul președintelui Dunca! Partidul îl vrea pe Daniel Surdu!

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

Fostul viceprimar al Caransebeșului e opțiunea lui Romeo Dunca pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, numai că liberalii se pregătesc să-i dea prima lovitură președintelui.

Vacantarea postului de vice în administrația județeană și alegerea lui Ion Chisăliță ca primar al orașului Moldova Nouă complică lucrurile în PNL Caraș-Severin. Și asta pentru că Romeo Dunca îl vrea cu orice preț pe Marius Isac în funcția respectivă, în timp ce Marcel Vela și majoritatea celor din Biroul Permanent Județean optează pentru Daniel Surdu, trezorierul partidului.

Marius Isac are o imagine foarte bună, iar ca viceprimar al Caransebeșului n-a intrat în niciun fel de scandal. Sunt și câteva dintre motivele pentru care Dunca l-a ales să-i fie consilier personal și pentru care îl vrea acum al doilea om în Consiliul Județean. În alegerea lui Isac ca vicepreședinte există însă o problemă. Ruptura dintre acesta și președintele Marcel Vela, apărută cu puțin timp înainte de alegerile locale. Și cum membrii BPJ nu au ieșit niciodată din cuvântul președintelui, e destul de ușor de intuit că astăzi vor fi contre între Dunca și oamenii cu putere de decizie în PNL Caraș-Severin. Cât de tare s-a înfipt Romeo Dunca în PNL o va spune numele noului vice. Cert este că oricare dintre cei doi pretendenți pare îndreptățit la a ocupa o astfel de funcție, dar rămâne de văzut cine hotărăște. Dunca sau Vela?!

UPDATE, ora 18.30

Marius Isac, omul pe care președintele Consiliului Județean Caraș-Severin l-a vrut mâna lui dreaptă încă din campania electorală pentru locale, a fost nominalizat în această seară la funcția de vicepreședinte al CJ, în detrimentul lui Daniel Surdu, trezorierul partidului. Hotărârea a fost luată în Biroul Permanent Județean al PNL Caraș-Severin.

expres banat 1000x100 (2)