Cannabis cumpărat de poliţişti sub acoperire!

Poreclit Bombardierul din cauza deselor sale ieşiri violente, Nicolae Moraru vine astăzi în faţa instanţei pentru primul termen de judecată.

UPDATE, ora 11.50

Magistraţii cărăşeni au pus în discuţie măsura preventivă dispusă în cazul suspectului de trafic de droguri. “A fost menţinut controlul judiciar, dar a fost înlocuită interdicţia de a părăsi localitatea cu aceea de a părăsi ţara”, a explicat avocatul Cosmin Bolosin.

Acuzat de data aceasta de trafic de droguri de risc, Moraru a fost trimis foarte repede în judecată de procurorii de la Combaterea Crimei Organizate. Chiar dacă nu au găsit nimic la domiciliul său din Glimboca în momentul percheziţiilor, oamenii legii se pare că au probe solide împotriva Bombardierului. În cel puţin cinci rânduri acesta ar fi vândut cannabis unor investigatori sub acoperire, scene filmate şi care, de obicei, nu lasă loc de prea multe comentarii şi tertipuri. Nicolae Moraru nu a făcut până acum declaraţii în faţa procurorului de caz, rezervându-şi dreptul la tăcere.
Astăzi, suspectul de trafic de droguri va intra în camera preliminară. ,,Se va pune în discuţie oportunitatea menţinerii măsurii preventive”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin. Bombardierul a fost lăsat în libertate după 24 de ore petrecute în arest, timp în care a fost reţinut pe bază de ordonanţă. Ulterior s-a luat faţă de el măsura controlului judiciar.

CITEŞTE ŞINEWS ALERT. Descinderi la traficanţii de droguri din Glimboca!

Traficantul din Glimboca s-a întors acasă!