Vela şi Frunzăverde merg pe mâna lui Iohannis!

Cei doi lideri liberali din Caraş-Severin şi-au exprimat public opţiunea pentru preşedinţia PNL, dar şi cu privire la cine ar trebui să fie candidatul pentru Cotroceni.

Preşedintele PNL Caraş-Severin, Marcel Vela, şi Sorin Frunzăverde, unul dintre liberalii care negociază fuziunea cu PDL, s-au întâlnit la finele săptămânii trecute, la Timişoara, cu Klaus Iohannis şi Ioan Ghişe, cei doi candidaţi la funcţia de preşedinte al partidului. La întâlnirea liberalilor din Regiunea Vest au fost prezenţi şi alţi delegaţi ce vor participa la Congresul PNL din 27-28 iunie. „A avut loc un dialog între candidaţi şi delegaţii la Congres din Regiunea Vest. Întrebările delegaţiilor au vizat strategiile de viitor ale PNL, situaţia politică actuală. A fost o oportunitate de a se cunoaşte direct atât opiniile candidaţilor, cât şi cea a liberalilor ce vor participa la Congres. La Congres, Filiala PNL Caraş-Severin va avea dreptul la una dintre cele mai numeroase delegaţii din ţară, datorită faptului că filiala a obţinut procente foarte bune în ultimele confruntări electorale”, informează Departamentul Comunicare al PNL Caraş-Severin.

Marcel Vela a anunţat susţinerea lui Klaus Iohannis la preşedinţia PNL şi la președinţia României, s-a pronunţat pentru afilierea PNL la Partidul Popularilor Europeni, dar şi pentru fuziuniea cu PDL şi crearea marelui partid de dreapta în cadrul PNL. Sorin Frunzăverde a subliniat faptul că în Europa partidul ce reprezintă dreapta este PPE, ALDE fiind o grupare de centru, centru-stânga.