Traficantul din Glimboca s-a întors acasă!

Nicolae Moraru, Bombardierul, aşa cum e cunoscut el în zona Caransebeş, a scăpat cu o măsură preventivă blândă după ce fusese reţinut pentru 24 de ore, fiind suspectat de trafic de droguri de risc.

Odată cu intrarea în vigoare a noului Cod Penal, procurorii de la Combaterea Crimei Organizate nu mai cer instanţelor de judecată să dispună măsura preventivă a arestului nici faţă de persoanele suspectate de fapte deosebit de grave, cum ar fi traficul de droguri. Aşa s-a întâmplat şi cu Nicolae Moraru, un tânăr despre care există indicii temeinice că s-ar ocupa cu traficul de droguri. Cel poreclit Bombardierul e o cunoştinţă mai veche a oamenilor legii, din mai multe dosare de violenţă.

După doar 24 de ore petrecute în Arestul IPJ Caraş-Severin, suspectul s-a întors acasă. ,,Ne-am prezentat la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Biroul Teritorial Caraş-Severin şi ni s-a comunicat că s-a luat decizia ca Nicolae Moraru, clientul meu, să fie cercetat în stare de libertate sub control judiciar. În această după-amiază a fost pus în libertate”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin.

Punerea în libertate a suspectului de trafic de droguri nu înseamnă că acesta a scăpat basma curată, procurorii lucrând în continuare la materialul de urmărire penală.