A murit în timpul unei partide de sex cu o prostituată?!

Inima unui bărbat de 41 de ani din Caransebeş a cedat în timpul unui contact sexual petrecut într-o maşină, într-un loc retras din municipiu.

UPDATE, ora 13.oo

La această oră, oamenii legii o audiază pe tânăra care i-ar fi satisfăcut ultima dorinţă bărbatului decedat. Unii martori susţin că i-au văzut pe cei doi şi ieri, în aceeaşi locaţie.

Oamenii legii au fost alertaţi prin 112 cu privire la faptul că într-o maşină parcată pe marginea drumului, în zona uzinei Caromet, se află un bărbat complet dezbrăcat, ce pare a fi fără suflare. Maşina avea uşile blocate, motiv pentru care a fost solicitat sprijinul celor de la descarcerare. Echipajul medical de pe ambulanţă a încercat să-l resusciteze pe bărbatul de 41 de ani, dar fără succes. Se pare că ar fi suferit un stop cardiac. Mai mult decât atât, o tânără care se afla în apropierea maşinii, despre care martorii susţin că ar fi prostituată, s-a făcut imediat nevăzută. Primele indicii conduc către un act sexual petrecut între bărbat şi prostituată, pe bancheta din spate a maşinii, timp în care omul şi-a dat ultima suflare.

Poliţiştii investighează cele întâmplate. Soţia bărbatului s-ar afla la muncă în străinătate.

 

Rămâi pe expressdebanat.ro! Vom reveni cu amănunte!