Hackerii din Caransebeş, daţi în urmărire internaţională!

Condamnaţi definitiv la închisoare pentru înşelăciuni pe Internet, doi dintre băieţii isteţi din Caransebeş au fugit din ţară şi se sustrag executării pedepselor.

FBI-ul a avut serios de lucru până a reuşit să-i identifice pe hackerii care au spart cele mai securizate site-uri din lume, inclusiv serverele NASA, şi au golit conturile italienilor, clonând mai multe pagini Web ale unor bănci renumite. Acum e rândul Interpolului să-i caute pe unii dintre membrii grupului infracţional care avea ramificaţii şi la Caransebeş. Condamnaţi la închisoare cu executare, unii dintre ei au preferat să fugă din ţară.

Caransebeşenii Adrian Capră şi Bogdan Cătănescu au de executat câte 5, respectiv 4 ani de puşcărie, dar cel puţin deocamdată ei nu au ajuns după gratii, poliţiştii de la IPJ Caraş-Severin dându-i în urmărire naţională şi internaţională, existând indicii că ambii ar fi părăsit România.

Comments

  1. eu says:

    Vai si amar si de ziarul vostru si de site-ul politiei caras-severin! Va anunt cu tristete ca stirea voastra este totalmente falsa! Adrian Capra este inchis din data de 1 mai iar voi publicati stirea asta absolut ordinara la o luna si jumatate dupa. Grozava stire! Bravo baieti