Nicolae Moraru, reţinut pentru 24 de ore! (UPDATE)

Procurorii şi poliţiştii de la Combatarea Crimei Organizate au din nou de lucru în zona Caransebeş, unde s-a dezvoltat un adevărat fenomen al traficului de droguri.

UPDATE, ora 17.20

Nicolae Moraru a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc. ,,Mâine, procurorii vor decide dacă formulează propunere de arestare sau vor institui măsura controlului judiciar. S-a reţinut în sarcina sa că ar fi comercializat şi deţinut droguri de risc”, a precizat avocatul Cosmin Bolosin.

Astăzi, ora 10.00

Mascaţii au descins astăzi la Glimboca, la persoane suspectate că s-ar ocupa cu traficul de droguri de risc. Vizaţi de oamenii legii ar fi fraţii Moraru.

,,Clientului meu i se face parcheziție imobiliară în Glimboca, fiind acuzat de infracțiunea de trafic de droguri de risc, și acum perchezițiile sunt în plină desfășurare”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin. Persoana vizată este Nicolae Moraru, așa cum a relatat www.expressdebanat.ro. Acesta susține că nu este consumator și cu atât mai puțin traficant, așa cum îl acuză oamenii legii.

Perchezițiile s-au încheiat cu puțin timp în urmă, iar din primele informații se pare că la domiciliul acestuia nu au fost găsite droguri, iar atunci pare cu atât mai ciudat comportamentul suspectului. Acesta a făcut un imens scandal în fața oamenilor legii, care au solicitat sprijin suplimentar la colegii lor pentru ca situația să nu degenereze. Procurorii i-au prezentat lui Nicolae Moraru și avocatului ales al acestuia, Cosmin Bolosin, mandatul de aducere în baza căruia va fi condus la sediul DIICOT pentru audieri.

 

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte!