Mascații au descins la un avocat din Caransebeș

La această oră, oamenii legii scormonesc prin actele pe care avocatul Lucian Cristian Teodor le deține în sediul său din zona centrală, de pe Strada Nicolae Bălcescu.

UPDATE 19:11

Perchezițiile s-au încheiat la cabinetul avocatului Lucian Cristian. În urma acestora însă, nici el, nici soția sa nu au fost reținuți. Mai mult decât atât, contactat în urmă cu doar câteva momente de către redactorii Express de Banat, avocatul s-a arătat oarecum distrat de controalele desfășurate astăzi de oamenii legii, declarând că nu are nimic de comentat în ceea ce privește motivul pentru care a fost percheziționat.

UPDATE 11:39

În momentul de față, nu se cunoaște motivul pentru care este pus sub acuzare avocatul, dar acesta s-ar fi ales cu mai multe plângeri penale de-a lungul vremii pentru înșelătorie. În acest caz, ar putea fi vorba despre sume importante de bani pe care Lucian Cristian Teodor și le-ar fi însușit ilegal.

Cel care a făcut plângerea este un om de afaceri, care ar fi fost prejudiciat cu suma de aproximativ 450.000 de lei. De altfel, avocatul este celebru în Caransebeș pentru procedura sa ,,ilegală”, întrucât e acuzat de mai mulți clienți că le-ar fi perceput taxă de timbru, dar pe care nu ar mai fi plătit-o ulterior. Din cauza metodelor sale neortodoxe, și statul ar fi  fost prejudiciat cu alți 300.000 de lei.

cabinet avocat lucian brand

Revenim cu amănunte!