Cafeneaua Ripensiei, în stand-by. Afacerea va trece printr-o transformare

explo 1000x200

Din primăvară, clubul de fotbal din Liga 2 Ripensia Timișoara și-a deschis o cafenea tematică, cum puține cluburi din România au. În locația de pe strada Alba Iulia s-a amenajat și un magazin de produse promoționale, iar turiștii străini mai ales au lăsat mulți bani după o vizită. Acum însă, cafeneaua este închisă de ceva vreme.

Totuși, afacerea nu s-a închis. Doar că președintele ripensist a decis să predea afacerea unei alte societăți comerciale. ”Cafeneaua va continua, dar va fi gestionată de o altă firmă. A fost închisă o perioadă, deoarece ei au avut nevoie de acte, avize. Noi nu ne pricepem, sau mai bine, zis și dacă ne pricepem, nu avem timp. Eu nu am timp să stau de vorbă cu barmanii, ospătarii. Sigur, denumirea va rămâne, noi cerem să ne vindem în continuare materialele. Proprietarii vor putea să mai schimbe designul, dacă doresc”, ne-a declarat președintele Dumitru Mihu.

Și de acum încolo, la cafenea se vor putea întâlni jucătorii, antrenorii, conducătorii și membri asociați ai Ripensiei. Cafeneaua a fost, de altfel, primul fan-shop fizic al clubului. Până atunci, produsele cu însemnele ripensiste se puteau comanda doar online.

foto: facebook.com/pg/ripensiacafe