Golgheterul, vândut la echipa lui Dragnea. Ripensia are mare nevoie de atacanți

Ripensia Timișoara a bifat a cincea plecare, dar de data aceasta, una cu profit. Echipa antrenată de Alexandru Pelici a rămas fără golgheterul campionatului, pe care l-a vândut la Turris Oltul Turnu Măgurele, club la care se implică foarte activ fiul lui Liviu Dragnea. 

Albert Voinea a plecat de la roș-galbeni la Turris deja de sâmbătă. Este a cincea plecare de la Ripensia, dar prima pe bani, după Marius Fotescu, Adrian Zaluschi, Marius Staicu și Călin Toma. ”Da, Voinea va pleca la noua sa echipă, îi urăm mult succes. A fost o ofertă de nerefuzat, foarte bună pentru club, bani care ne ajută foarte mult. Tatonările au început demult, dar negocierile dintre cluburi au durat două săptămâni. au mai fost oferte. Acum vor primi șanse și cei care au jucat mai puțin, dar mai căutăm doi atacanți. Avem o lună la dispoziție. Noi lucrăm să consolidăm toate compartimentele clubului. Obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare”, ne-a declarat președintele Ripensiei, Dumitru Mihu.

La capitolul transferuri, Ripensia l-a adus doar pe Horațiu Moldovan până acum. Clubul a rămas cu un singur atacant în lot acum la seniori, Denis Golda. Voinea era golgheterul Ligii 2, și, implicit, a echipei, cu 13 goluri marcate în acest sezon.