Iulius Town a pregătit un weekend de surprize: reduceri, atelier de joacă pentru copii, dans pe gheață și o petrecere „ca la munte”

Dacă încă nu v-ați făcut planuri pentru weekend și vreți să rămâneți totuși în oraș, Iulius Town a pregătit un program variat de evenimente pentru finalul de săptămână. Așa se face că te poți simți ca pe munte în Timișoara, chiar dacă te afli la zeci de kilometri distanță.

Sâmbătă, 18 ianuarie, Iulius Town pregătește o petrecere din seria Spontan Party în tema iernii: cu tunuri de zăpadă care să redea atmosfera muntelui în mijlocul orașului. Petrecerea se va ține în Piațeta Familly Plaza din Iulius Gardens, cu start de la ora 13.00 și până la ora 21.00. Organizatorii au specificat că trebuie să luați ținuta de munte și prietenii de distracție cu voi. Mai multe detalii găsiți și pe pagina de Facebook: Spontan Events.

*

Duminică, 19 ianuarie, părinții sunt așteptați cu cei mici la un atelier creativ de joacă cu Bianca Potyesz, de la ora 11.00, în Piațeta Intersport. Ediția din această săptămână este dedicată „baloanelor colorate”.

*

Sâmbătă și duminică, între orele 18.00 – 19.30, la patinoarul Dream Ice vor avea loc concursuri pentru iubitorii dansului pe gheață. Cei mai talentați vor fi răsplătiți cu vouchere la magazinul Grid și restaurantul Daily.

*

Până pe 31 ianuarie vă puteți bucura de reducerile de Winter Sale! Pentru a vă înscrie, trebuie să cumpărați din magazinele Iulius Town de minimum 150, 300 sau 500 de lei și să prezentați bonurile la Centrul Info. La cumpărăturile de 150 de lei se oferă voucher de 25 de lei, la 300 de lei – voucher de 60 lei, iar pentru cumpărături de 500 de lei valoarea voucherului este de 100 de lei. Regulamentul campaniei îl puteți accesa pe site-ul Iulius Town.