Bucurie în prag de sărbători pentru copiii şi tinerii Centrului de Plasament „Tabita” din Bocşa

Perioada sărbătorilor de iarnă este un bun prilej pentru diferitele instituții de a demara fel și fel de inițiative, totul cu scopul de a-și arăta sprijinul și susținerea față de semeni. Un gest mic pentru o bucurie inimaginabilă a fost făcut de polițiștii din cadrul Serviciului Logistic al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin care s-au transformat în ajutoarele lui Moș Crăciun împărțind daruri copiilor și tinerilor de la Centrului de Plasament „Tabita” din Bocșa.

În aceste zile, majoritatea oamenilor aleg să își petreacă sărbătorile în sânul familiei. Nu despre același lucru se poate vorbi și în cazul celor găzduiți de centrele de plasament, acolo unde căldura și sprijinul celor dragi sunt lucruri care lipsesc. Astfel, cu gândul de a suplini cumva golul lăsat al legăturilor de sânge, polițiștii cărășeni au împărțit fel și fel de daruri dulci celor șapte copii și tineri de la Centrul de plasament de tip familial „Tabita” din Bocșa.

Acțiunea oamenilor în uniformă a rezonat din plin cu motto-ul beneficiarilor surprizei, pentru ei, singura familie pe care o cunosc fiind constituită din membrii și reprezentanții Centrului, un motto atent sculptat de unul dintre copiii găzduiți de instituție: „Fiți sinceri și curați în tot ceea ce faceți, ca și când Dumnezeu ar fi de față”.