Marcel Vela: Nu renunț, nu mă opresc aici!

Liderul PNL Caraș-Severin a părăsit biroul de ministru al Afacerilor Interne odată cu instalarea noului Guvern și vorbește despre un nou început, nicidecum despre pierderea unei funcții care i-a adus la un moment dat mai multă  vizibilitate decât președintelui Iohannis și premierului Orban la un loc.

„Astăzi se încheie misiunea mea ca ministru al Afacerilor Interne, însă drumul meu pentru a construi acea Lume mai bună, despre care tot am vorbit, continuă! Fiecare final se transformă mereu într-un nou început. Chiar cred în asta, iar timpul va fi cel mai aprig martor al nostru. 2020 este cu siguranță anul bucuriilor confiscate de această pandemie, dar oamenii caută și reușesc să găsească lumina chiar și în cele mai triste situații”, a comentat Marcel Vela.

Fostul de acum ministru al Afacerilor Interne a subliniat că a fost cel mai greu an din ultima perioadă, unul plin de provocări, cu trei rânduri de alegeri, cu stare de urgență și stare de alertă. Toate gestionate de MAI.

„Mi-am asumat totul, pentru că cea mai proastă decizie este să nu iei nicio decizie, iar eu mi-am dorit să fim bine, cu toții. Am fost martorul multor pierderi, de aceea știu ce înseamnă inclusiv durerea provocată de acest virus care a schimbat totul în jur. Tot ceea ce am făcut a fost din suflet, cu patriotism și dragoste de țară și neam. Nu a fost uşor, dar a fost o onoare să-mi servesc ţara şi poporul. Nu renunț, nu mă opresc aici, iar comentariile, mesajele românilor îmi sunt medicament pentru suflet, dar și dușuri reci necesare. Atunci când Dumnezeu îți închide o ușă, îți deschide o fereastră! Servesc Patria pentru totdeauna!”, a mai scris Vela pe pagina sa de socializare.