Bărbat – găsit mort într-un apartament din Moldova Nouă

promovare online Timisoara Casa Auto

Mai multe echipaje de intervenție s-au deplasat, aseară, la apartamentul unui bărbat din orașul de la malul Dunării, acestea fiind alertate de către un vecin tocmai din cauza faptului că persoana nu mai răspundea la ușă, existând suspiciunea decesului.

La puțin timp după ora 20.30, un echipaj de pompieri din cadrul Secției de Pompieri Moldova Nouă, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, alături de un echipaj din cadrul Poliției orașului Moldova Nouă și un echipaj SAJ s-au deplasat de urgență la imobilul bărbatului suspectat că ar fi în pericol. Odată deblocată ușa apartamentului (zona pieței agroalimentare) de către pompieri, temerea vecinului a fost confirmată, în interiorul locuinței fiind găsit cadavrul bărbatului de 64 de ani.

„Luni, 18 ianuarie, ora 20.30, Poliția orașului Moldova Nouă a fost sesizată de către un bărbat despre faptul că un vecin nu mai răspunde la ușă și este posibil să fie decedat în locuință. În interiorul apartamentului a fost identificat cadavrul unui bărbat de 64 de ani, din Moldova Nouă, care a fost transportat la morga Spitalului în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

promovare banner maxagro

Deși surse neoficiale susțin că din apartamentul defunctului s-ar fi simțit miros de gaz de la o butelie (ipoteza unei intoxicații cu monoxid de carbon), polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a survenit decesul bărbatului.

publicitate tmc 640