Brazilia 2.35 și Malmo 1.42  – cele mai mari cote din lume, numai la Mozzart Bet! 

copa america 2021 semi final argentina v colombia
Pentru partidele din cadrul Copa America și prima ligă suedeză, Mozzart   Bet  ne-a pregătit cele mai 
mari cote din lume! Iată evenimentele din oferta de azi! 
 
Brazilia – Argentina (ora 03:00) cota 2.35

Celebrul stadion Maracana din Rio de Janeiro găzduiește mâine dimineață de la 03:00 (ora României) cea de-a 47-a finală a Copei America, iar gazda Brazilia urmărește din postura de favorită un nou succes, care le-ar putea aduce cel de-al zecelea trofeu de Copa America. În plus, brazilieni urmăresc și cel de-al șaselea succes din tot atâtea ediții care au fost disputate pe propriul teren.

De partea cealaltă, chiar dacă argentinienii pornesc cu șansa a doua, vor fi super motivați să aduc un nou trofeu după o pauză de 28 de ani, ultimul succes fiind tocmai la Copa America în 1993. Un trofeu alături de echipa națională este ceea ce îi lipsește și starului argentinian Leo Messi, care a pierdut deja alături de colegii săi o finală de Cupă Mondială dar și alte două finale de Copa America consecutiv, împotriva selecționatei din Chile.

*Mozzart Bet răsplătește cu 24 de beri orice bilet caștigat cu o cotă totală de minim 24, pe care se regăsește cel putin un meci de la EURO.

Malmo – Sirius (ora 16:00) cota 1.42

Malmo deține un record incredibil în fața celor de la Sirius în competiția internă, aceștia fiind neinvinși până la partida din această seară.

Gruparea antrenată de danezul Jon Tomasson vine după un success în primul tur preliminar al Champions League contra celor de la Riga FC, dar vor să continue parcursul bun și pe plan intern, printr-o victorie astăzi după amiază contra celor de la Sirius, care nu traversează o formă excelentă, acumulând doar 12 puncte din primele 9 etape ale campionatului.

*La Mozzart Bet poți câștiga în fiecare zi pe perioada EURO 2000 lei. Ai șanse chiar și dacă pierzi biletul!

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.