Bătrân accidentat grav în Reşiţa, chiar pe trecerea de pietoni. La volan, un interlop ieşit din puşcărie! [VIDEO]

Un octogenar a fost accidentat ieri în momentul în care traversa pe trecerea de pietoni aflată la intersecția dintre B-dul A. I. Cuza şi Aleea Pinilor din cartierul reşiţean Lunca Pomostului.

Din primele verificări și audierea martorilor ar rezulta că bătrânul, în vârstă de 84 de ani, se afla chiar pe trecerea de pietoni în momentul când a fost izbit de autoturismul cu numărul CS-03-SAF. Octogenarul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, unde va rămâne internat. Surse din spital ne-au declarat că victima are mai multe fracturi, la ambele picioare, la mână şi în zona bazinului. Dacă se confirmă imagistic fracturile multiple, polițiștii Biroului Rutier vor declara accidentul drept unul grav.

După producerea accidentului, şoferul a coborât din maşină în şlapi şi pijama, având pe braţ o… branulă. Se pare că acesta era internat în spital, la Urologie, şi ieşise pe şest de-acolo ca să-şi ia de mâncare din oraş.

Şoferul se numeşte Komnyes Ocsi Şafar şi a ieşit recent din puşcărie, după ce fusese condamnat, în octombrie 2013, la doi ani şi jumătate de închisoare pentru comiterea în stare de recidivă postexecutorie a infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi instigare la infracţiunea de distrugere. Cunoscut ca „interlopul din Dealul Crucii“, Şafar s-a aflat şi în centrul scandalului din 2013 care a dus la îndepărtarea de la şefia Poliţiei Municipiului Reşiţa a comandantului de atunci, Cornel Băjău.

CITEŞTE ŞI:

Interlopul din Dealul Crucii, condamnat definitiv!

EXCLUSIV: Pistolarul din Dealul Crucii, achitat pentru focurile de armă trase!

Comandantul Poliţiei Reşiţa s-a întors din exilul la Caransebeş

INCENDIAR. Execuții la ordin politic în Poliția Municipiului Reșița! Beții crunte cu interlopi, mușamalizări și legături penale!