Barcelona 1.78, Dortmund 1.60, Koln 1.45 și Fiorentina 1.98 – Cele mai mari cote din lume, numai la Mozzart Bet

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Un nou weekend plin de meciuri tari începe astăzi! Ca de obicei, Mozzart Bet a făcut o selecție de meciuri la care oferă cea mai mare cotă din lume! Iată evenimentele principale!

Eibar – Barcelona (ora 19:00) cota 1.78

Barcelona termină sezonul fără să-și fi atins obiectivul. Rămasă fără șansă la titlu, Barca nu mai poate spera decât să termine această stagiune cu o victorie pentru fani. Eibar se află pe ultimul loc, deja picată în Segunda, astfel că elevii lui Koeman nu vor întâmpina dificultăți.

Pentru o victorie a catalanilor, Mozzart Bet ne oferă o cotă de 1.78!

Dortmund – Leverkusen (ora 16:30) cota 1.60

Final încins în Bundesliga, unde sezonul se încheie cu un derby spectaculos între Borussia Dortmund și Bayer Leverkusen.

Ambele au calificarea în cupele europene rezolvată, astfel că ne așteptăm la o partidă plăcută, în care fotbaliștii vor juca de plăcere, fără miză, însă cu presiunea unui derby.

Victoria lui Dortmund este cotată cu 1.60 la Mozzart Bet!

promovare banner maxagro Muzeul TM

Koln – Schalke (ora 16:30) cota 1.45

Tot în Bundesliga avem Koln – Schalke, un duel dureros în subsolul clasamentului. Dacă „minerii” sunt deja retrogradați în Zweite Bundesliga, „țapii” se pot salva printr-o victorie și jocul rezultatelor.

Koln s-a impus deja în acest sezon în fata lui Schalke. O cotă de 1.45 ne așteaptă la Mozzart Bet pentru o nouă victorie a lui FC Koln!

Crotone – Fiorentina (ora 21:45) cota 1.98

Fiorentina încheie sezonul în deplasare, la Crotone, echipă deja retrogradată în Serie B! Nici echipa „viola” nu a avut parte de un sezon reușit. Din contră, Fiorentina a fost o echipă de pluton în acest sezon, pendulând mai mereu între subsolul și mijlocul clasamentului.

O victorie a echipei din Florența pe final de sezon este cotată cu 1.98 la Mozzart Bet!

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/