Banatul Caransebeș începe play-off-ul. Primul hop e sâmbătă seara

Gugulanii sunt în mare formă înaintea primei partide din play-off. Laurențiu Vânătoru și colegii săi așteaptă suporterii la Polivalenta din Caransebeș sâmbătă, de la ora 18:00, în cadrul primei dispute în compania CSM București.

Conform regulamentului Federației Române de Volei, play-off-ul nr. II se va juca între ocupantele locurilor 5 și 8 la finalul sezonului regulat, iar cine va obține două victorii din trei meciuri va juca mai departe cu echipa câștigătoare dintre locurile 6-7, pentru consolidarea poziției în clasamentul final.

Încep emoțiile, însă suntem pregătiți. Voleibaliștii sunt în formă bună, deși am avut în lot accidentări sau unii sportivi au acuzat dureri, însă este normal este final de an competițional și se adună oboseala. Vrem să dăm ce e mai bun din noi, să putem să ne bucurăm cu toții la final. Am văzut cei mai frumoși suporteri la Caransebeș și sperăm că nu-i vom dezamăgi. Îi așteptăm sâmbătă la meci”, ne-a declarat antrenorul Volei Club Banatul Caransebeș, Valentin Pereu.