Aurul vine din nou în Banat! Handbaliștii de la SCM Poli, campioni naționali la juniori II

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Banatul a performat în acest an mai degrabă în competițiile pentru juniori decât la seniori. Copiii din Timișoara au câștigat duminică un nou trofeu, de data aceasta, la juniori II handbal masculin, după ce SCM Poli și-a adjudecat turneul final de la Târgu Mureș.

Sportivii pregătiți de Atilla Horvath au câștigat grupa B, una în care au surclasat echipele CSM București, Potaissa Turda și CSȘ Râmnicu Vâlcea. Semifinala a fost decisă la aruncările de departajare, iar Poli a avut 38-36 la final, în partida cu CSM Bacău. După cele 60 de minute, scorul a fost 27-27, după prima repriză de prelungiri, s-a ajuns la 31-31, iar după cea de-a doua, la 35-35. În marea finală cu CSM București, Timișoara a triumfat cu 25-23 cu CSM București, după 13-9 la pauză.

Juniorii timișoreni au mai luat un titlu la futsal U19, prin Informatica. Aceeași echipă a luat și Cupa României. Tot Cupa României, dar la fotbal U17, au luat-o și jucătorii de la LPS Banatul. La seniori, SCM Poli a cucerit Cupa României la handbal.

untitled design set 970x90 px

Sursa foto: facebook.com/scmpolitehnica

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/