Spitalul „Regina Maria” se extinde în Banat prin preluarea unei unități medicale private

După trei ani de prezență în Timișoara, Rețeaua de sănătate „Regina Maria”, singura care deține trei spitale cu acreditări internaționale, își consolidează expertiza medicală prin preluarea spitalului „Première”, cel mai mare spital privat multidisciplinar din regiunea de vest a țării.

Spitalul „Première” dispune de ambulatoriu integrat, laborator propriu de analize medicale și un centru performant de imagistică, dotat cu RMN și CT. Spitalul are o suprafață de 5.300 mp, o capacitate de 134 de paturi și dispune de 6 săli de operație și bloc de nașteri, unde au loc peste 2.500 de intervenții chirurgicale și 1.400 de nașteri în fiecare an. Compania are în prezent aproximativ 300 angajați și colaboratori, iar la finalul anului 2018 a înregistrat o cifră de afaceri de 7 milioane de euro.

Am găsit în «Première» un partener strategic preocupat de excelența în servicii medicale, în aceeași măsură în care suntem și noi. A contat foarte mult că trei dintre spitalele «Regina Maria» dețin opt acreditări internaționale, ceea ce demonstrează preocuparea noastră permanentă pentru adoptarea și menținerea celor mai înalte standarde de siguranță și îngrijire a pacienților. Ne propunem împreună cu echipa medicală și de management a spitalului «Première» să extindem semnificativ serviciile medicale oferite. Astfel, construim împreună o rețea națională de îngrijire medicală, însuflețită de grijă și respect pentru pacienți”, a punctat Fady Chreih, CEO-ul Rețelei de sănătate „Regina Maria”.

Printre centrele cu o înaltă expertiză medicală ale spitalului se numără: Centrul de Medicină Fetală, Centrul de Chirurgia Endometriozei, Centrul de Chirurgie Spinală, Centrul de Chirurgia Sânului, Centrul de Chirurgie Bariatrică și Centrul de Chirurgie Ortopedică Avansată.

1000x100 casa brutarului
expres banat 1000x100 (2)

Spitalul «Première» înseamnă echipe medicale de excelență, ceea ce reiese în primul rând din pregătirea profesională impresionantă a cadrelor medicale, dar și din gradul de satisfacție a pacienților, care este, în medie, de 96%. Încă de la început ne-am dorit să oferim pacienților din Timișoara un loc în care ei să simtă că primesc grija și atenția pe care le merită și, în același timp, servicii medicale de înaltă calitate. Faptul că această dorință s-a dovedit a fi una dintre valorile comune cu Rețeaua de sănătate «Regina Maria», mă face să cred că acest parteneriat va fi unul de succes, care va aduce beneficii majore pacienților din vestul țării”, a declarat Prof. Univ. Dr. Radu Prejbeanu, medic primar ortopedie-traumatologie și Director Medical al Spitalului „Première”.

Prin această nouă tranzacție, Rețeaua „Regina Maria” se apropie de pragul de 30 de achiziții cu preluare în proporție de 100% a business-ului, fiind singura companie medicală cu o expertiză atât de vastă pe zona de M&A, cu o echipă dedicată de specialiști și rezultate dovedite în ceea ce privește integrarea și dezvoltarea ulterioară a jucătorilor preluați.