Autorul crimei din Portugalia: „Am adus-o în țară, să fie înmormântată lângă tatăl ei!”

Aşa şi-a justificat Ion Şoma gestul de a transporta 5.000 de kilometri, pe bancheta din spate a maşinii, cadavrul soţiei pe care a ucis-o cu un cuţit, în apartamentul lor din Portugalia.

Dana, femeia de 45 de ani, care a sfârşit în urma unei înţepături de cuţit aplicate tocmai de cel ce-i jurase iubire veşnică, a fost înmormântată astăzi, în cimitirul de la Jupa. Ion Şoma, bărbatul care a pus totul pe seama unui accident nefericit, a lipsit de la funerarii, deşi le-a solicitat asta în mod expres magistraţilor de la Tribunalul Caraş-Severin care au dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. În ciuda contestaţiei făcute de inculpatul acuzat de omor, acesta şi-a petrecut ziua în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Caraş-Severin. Bărbatul de 55 de ani le-a explicat anchetatorilor că tot ce a urmărit prin gestul său şocant a fost să aducă trupul neînsufleţit al soţiei în ţară, pentru a fi înmormântat lângă socrul său. În niciun caz nu ar fi urmărit să şteargă urmele tragediei. A solicitat să fie prezent la înmormântare şi să ajute financiar familia, ştiindu-se situaţia grea a soacrei sale.

CITEŞTE ŞI: Filmul incredibil al crimei din Portugalia. Mărturii uluitoare ale criminalului!

ȘOCANT: Și-a omorât soția și a adus-o într-o pătură din Portugalia! Vrea să participe la înmormântare!

Dacă moartea Danei Şoma şi, mai ales, felul în care a ajuns în ţară au provocat şoc şi groază, înmormântarea de astăzi a avut loc în mare linişte. În Portugalia se cercetează locul crimei, se ridică probe şi se caută adevărul acestei poveşti care a îngrozit comunitatea. Ion Şoma riscă o pedeapsă între 10 şi 20 de ani de puşcărie, la care se poate adăuga un spor, având în vedere faptul că victima este un membru al familiei, circumstanţă agravantă în noul Cod penal.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/