Filmul incredibil al crimei din Portugalia. Mărturii uluitoare ale criminalului!

Caransebeşeanul care şi-a ucis soţia şi a călătorit cu cadavrul patru zile pe bancheta din spate a autoturismului înscenând că fosta lui consoartă doarme s-a destăinuit procurorilor şi judecătorilor.

Ion Şoma, de 55 de ani, i-a şocat chiar şi pe cei mai experimentaţi anchetatori după ce le-a prezentat filmul tragediei şi, mai ales, ceea ce s-a întâmplat cu cadavrul după nenorocire. În ziua crimei, sâmbătă, pe la prânz, Ion şi Dana, soţia sa, s-ar fi apucat de consumat băuturi alcoolice. El vodcă, femeia bere. El aproape o sticlă, ea vreo opt, plus un pahar din sticla de vodcă. Un obicei mai vechi al Danei, după cum a povestit inculpatul. Pe fondul consumului de alcool s-au iscat discuţii mai aprinse. S-au acuzat reciproc de infidelitate. Ion Şoma a mărturisit că el şi soţia sa erau ca Tom şi Jerry. Îi ceruse în repetate rânduri femeii să divorţeze şi îi reproşa că ea nu are serviciu şi că mânâncă toţi banii câştigaţi de el. Pe fondul acestor reproşuri, şi-a ieşit din fire şi a înjunghiat-o cu un cuţit de bucătărie. O singură dată! Văzând urme de sânge, a intenţionat să sune la ambulanţă, chiar dacă a susţinut că a înţepat-o foarte puţin. Femeia i-ar fi scos cartela din telefon să nu cumva să sune la salvare. S-ar fi opus deoarece era foarte arogantă, termen pe care Şoma l-a repetat de mai multe ori. La un moment dat s-a pus în pat şi, beat fiind, a adormit foarte repede. Dimineaţă nu a mai găsit-o în pat pe soţia sa, aşa cum ar fi fost firesc. A văzut urme de sânge pe hol şi a început să o caute. A găsit-o căzută lângă pat. Înţepătura superficială de care vorbea Şoma s-a dovedit a fi de fapt foarte adâncă, deoarece i-a secţionat aorta şi un plămân, ceea ce a condus până la urmă la deces.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157648985459019″]

A încercat să şteargă urmele crimei?!

Când a conştientizat ce s-a întâmplat, Şoma i-a telefonat în Anglia cumnatului său, cu intenţia de a-i mărturisi crima. Acesta a crezut că e o glumă nepotrivită şi i-a închis telefonul, inculpatul nemaiavând timp să-i spună cum s-a întâmplat tragedia. Atunci s-a gândit că nu va avea bani să o înmormânteze creştineşte în Portugalia, nici să o incinereze sau să suporte costurile transportării cadavrului în condiţii legale în România, la Caransebeş. A motivat organelor de cercetare penală că vroia să o înmormânteze lângă tatăl ei, la Jupa. Luni dimineaţă şi-a făcut verificarea tehnică la maşină pentru a se asigura că nu vor fi surprize pe drum, a pus cadavrul pe bancheta din spate, cu o pernă sub cap, acoperit cu două pături, simulând că femeia doarme. În timp ce tranzita Spania, a fost sunat de cumnatul său din Anglia. Aici relatările inculpatului încep să nu mai semene cu cele ale soacrei sale şi ale jandarmului care a sesizat Parchetul. Şoma a povestit că i-a spus cumnatului său exact ce s-a întâmplat, că-i pare rău şi să anunţe în ţară ce s-a întâmplat. Soacra sa ştia însă doar că i-a murit fiica, nu şi cauza decesului. „A spus că a găsit-o moartă, căzută în casă”, ne-a precizat bătrâna. Mai mult decât atât, când a ajuns la blocul soacrei sale din Caransebeş, a refuzat să-i arate acesteia cadavrul şi s-a arătat foarte preocupat de pregătirea înmormântării. Cel puţin aşa susţin vecinii, care au şi alertat organele de poliţie.

YouTube video

dacus 05 iulie 2024

Vrea să-şi conducă soţia pe ultimul drum!

Ion Şoma nu a vorbit o clipă despre faptul că ar fi încercat să ascundă urmele crimei, ci a susţinut permanent că a tot ce a urmărit a fost să o aducă pe soţia sa în ţară să fie înmormântată lângă tatăl ei, în cimitirul de la Jupa. A afirmat tot timpul că regretă ce s-a întâmplat, că îi pare foarte rău că i-a luat viaţa, deoarece a iubit-o. Aflând că Tribunalul Caraş-Severin a dispus arestarea sa pentru 30 de zile, Ion Şoma a făcut contestaţia, motivând instanţei că vrea să participe la înmormântarea soţiei pe care a ucis-o şi să ajute cu bani familia, deoarece a fost un accident, nu o crimă! Cum a fost posibil să treacă prin Vama Nădlac cu cadavrul?! Simplu! Le-a arătat că soţia sa doarme, în spate!

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157649393124612″]

CITEŞTE ŞI: ȘOCANT: Și-a omorât soția și a adus-o într-o pătură din Portugalia! Vrea să participe la înmormântare!

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/