La Caransebeş se taie salariile! Nu mai merge cu păcăleli!

Banatul Caransebeş a pierdut ruşinos pe teren propriu, în trei seturi, cu Unirea Dej, deşi oaspeţilor nu li se acorda înaintea jocului nici măcar şansa de a împinge meciul în actul patru.
Schimbarea antrenorului Pavel Craia cu Dan Banu nu a adus deocamdată rezultatele aşteptate de conducerea, finanţatorii şi suporterii echipei de volei masculin Banatul Caransebeş. Dacă la precedenta întâlnire de pe teren propriu, cu campioana Tomis Constanţa, gugulanii au avut multe momente bune de joc, sâmbătă seară au dezamăgit crunt. În ciuda investiţiilor foarte mari făcute de Primăria şi Consiliul Local Caransebeş şi a achiziţiilor de marcă bifate în vară, Banatul a dezamăgit în acest start de campionat.
Toată lumea era sigură de victoria galben-albaştrilor în meciul cu Unirea Dej şi nu întâmplător o victorie a oaspeţilor avea o cotă de 8 la 1 la casele de pariuri. Interesant este că pe Banatul – Unirea s-a putut paria şi live, iar asta nu a dat naştere decât la speculaţii după încheierea partidei. Oaspeţii au câştigat la limită primul set, 27-25, iar în cel de-al doilea i-au desfiinţat pur şi simplu pe Borota şi ai lui, impunându-se la 7! Lucrurile au stat la fel de prost şi în setul trei, chiar dacă la un moment dat bănăţenii au dat semne de revenire. Unirea Dej a încheiat partida după numai trei seturi, câştigând cu 25-22 ultimul act.
Gugulanii au fugit repede la vestiare după duşul rece, însă luni sunt aşteptaţi să dea explicaţii conducerii. Preşedintele clubului a anunţat că vor fi aplicate sancţiuni financiare severe, deoarece voleiul nu mai poate fi păcălit la Caransebeş, oraş în care se investesc bani frumoşi de la bugetul local.

Comments

 1. liviu says:

  sa nu reusesti sa plasezi decat cateva mingi peste fileu in tot meciul este ceva de neimaginat….parca era o echipa de divizia A si una de juniori B

 2. alex says:

  La ce casa de pariuri avea Unirea Dej cota 8? As fi vrut si eu sa pariez acolo. Poate ca problema e ca au fost asteptari mult prea mari pentru o echipa noua si neomogena, iar Dejul e de cativa ani o echipa care se bate la podium, nu stiu de unde si pana unde ziceti voi ca nu aveau nicio sansa.

 3. Ppa says:

  O singura completare. Prima ca linia de mijloc a voleibalistilor caransebeseni, nu exista.

 4. liviu says:

  au facut joc bun cu constanta dupa ce oaspetii tocmai ce ajunsesera dintr-o deplasare grea in italia…au luat 2 seturi cu csm bucuresti…au batut la galati cred ca nici ei nu stiu cum …si cam atat…deocamdata atat este nivelul lor de pregatire

 5. Suporter revoltat says:

  Dan Borota si ai lui sug p**a banatului :)))