Zece din zece. Fără emoţii şi cu U Cluj!

HC Adrian Petrea a obţinut astăzi a zecea victorie din tot atâtea meciuri disputate în Divizia A de handbal masculin, 38-22 (16-12), cu U Cluj, şi se menţine pe primul loc al clasamentului.

 

Alb-roşiii au întâlnit în această seară una dintre echipele ceva mai bune ale eşalonului secund, motiv pentru care Adi Petrea a îmbrăcat şi el tricoul de joc, după ce în ultimele etape preferase să-şi conducă echipa de pe banca tehnică. Debutul partidei a fost echilibrat, oaspeţii aflându-se chiar în avantaj pe tabela de marcaj după zece minute de joc, 5-6. Diferenţa de valoare s-a văzut însă imediat şi, până la pauză, lucrurile au revenit la normal. Reşiţenii au intrat cu un avantaj de patru goluri la pauză. În repriza a doua, pe teren a fost o singură echipă: HC Adrian Petrea. Defensiva gazdelor a fost de nepenetrat mai bine de zece minute consecutive, timp în care contraatacul a funcţionat perfect şi scorul a căpătat proporţii, ceea ce le-a permis pieselor de bază să treacă pe bancă, odihnindu-se pentru meciul de cupă, de la Timişoara. Echipa lui Adi Petrea a câştigat din nou de o manieră categorică şi, după cum recunoştea şi antrenorul Jurcă, e greu de crezut că mai poate ceda primul loc până la finele campionatului.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157649003542329″]

Prima repriză nu a fost foarte reuşită pentru noi, dar în a doua cred eu că ne-am mobilizat puţin mai bine şi am reuşit în faza de apărare să nu le mai dăm posibilitatea de a marca. Am marcat şi câteva goluri uşoare pe contraatac. Cred că acolo s-a făcut diferenţa”, a declarat coordonatorul echipei noastre, Mihai Rohozneanu.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157649422998915″]