ȘOCANT: Și-a omorât soția și a adus-o într-o pătură din Portugalia! Vrea să participe la înmormântare!

Un caz care pare ireal a șocat comunitatea din Caransebeș. Un cetățean român și-a omorât nevasta, după care a băgat-o într-un sac și a adus-o acasă ca pe un animal. 

Trupul soției a fost aruncat în mașină, după care omul și-a văzut de drum, conducând mii de kilometri cu cadavrul în portbagaj. Ieri, bărbatul din Caransebeș a ajuns acasă, însă fapta i-a fost depistată de vecini, Parchetul declanșând o amplă anchetă în acest caz, pentru suspiciuni de omor.

Informația nu a fost confirmată oficial de instituțiile statului până la această oră, dar aceasta este principala ipoteză luată în calcul în momentul de față.

leader board 728 x 90 px

mama femeie ucisa caransebes

masina criminalUPDATE 1 – Lovituri cauzatoare de moarte!

Express de Banat a aflat din surse apropiate anchetei filmul complet al tragediei. Ion Şoma, un fost angajat al unui service auto din Caransebeş, s-a certat în seara de sâmbătă cu soţia sa, Dana, la domiciliul lor din Portugalia. La un moment dat, a înjunghiat-o cu un cuţit de bucătărie în spate. Văzându-şi soţia fără suflare, a încercat să ascundă urmele tragediei. A scos cartelele şi bateriile din telefoane şi nu a scos o vorbă. Apoi a pornit la drum, într-un Peugeot, cu femeia decedată aşezată pe bancheta din spate, învelită într-o pătură, ca şi cum ar fi dormit. În timp ce tranzita Spania, Ion Şoma l-a sunat pe fratele femeii şi i-a spus că vine în ţară deoarece a găsit-o pe Dana moartă, căzută în casă. Ieri a ajuns la Caransebeş, la apartamentul soacrei sale. Nu a lăsat-o pe aceasta să vadă cadavrul fiicei, însă un jandarm care locuieşte în bloc a mirosit imediat crima. “Mi-am dat seama că e ceva la mijloc, deoarece un cadavru nu poate fi transportat în astfel de condiţii”, a povestit omul legii. Aşa au aflat organele de cercetare penală, care îl audiază pe bărbat.

 

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157648988510028″]

UPDATE 2 – Ion Şoma începe să recunoască grozăvia de care a fost în stare. El le-a povestit anchetatorilor că pe fondul unui scandal cu soţia sa a intenţionat să o sperie cu un cuţit de bucătărie. Accidental, ar fi lovit-o pe aceasta cu cuţitul în spate.

 

UPDATE 3 – Procurorii vin cu explicații 

Incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni (15 spre 16 noiembrie), potrivit comunicatului de presă transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin. Potrivit procurorilor, bărbatul suspectat de crimă a exercitat acte de violență asupra victimei în locuința lor din Portugalia, în urma acestora femeia pierzându-și viața. “Din verificările efectuate de organele de poliţie s-a stabilit că sunt indicii cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor”, se arată în comunicatul de presă. Cadavrul femeii a fost găsit ieri de un jandarm în mașina criminalului. Omul legii a sunat la 112, anunțând poliția.

“Din raportul de autopsie medico-legală rezultă că decesul a survenit în urma lovirii victimei cu un corp înţepător-tăietor (cuţit) în zona posterioară toraco-abdominală, cu interesarea aortei şi plămânului. În cauză urmează a se efectua anchetă faţă de suspectul Ş.I., soţul victimei, punerea în mişcare acţiunii penale, audierea acestuia ca inculpat şi luarea măsurii preventive a reţinerii”, susțin procurorii cărășeni.

Ion Șoma urmează să fie propus pentru arestare preventivă în jurul orei 17.00.

UPDATE 4 – Atenţie! Imagini şocante!

Express de Banat a intrat în posesia unor imagini surprinse în momentul în care cadavrul femeii a fost scos din autoturismul în care fusese transportat de criminal din Portugalia până în Caransebeş.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157648985459019″]

 UPDATE 5 – 30 de zile în arest!

Ion Şoma a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Acuzat de omor, bărbatul a făcut contestaţie, motivând că vrea să asiste la înmormîntarea femeii care a murit din cauza unui “accident nefericit”.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157649393124612″]

Rămâi cu Express de Banat, revenim cu amănunte!

Comments

 1. viorica says:

  Locuri de munca pe timp de criza! Alternativa sigura si serioasa cu contract legal .Lucrati lejer ca operator online 3 ore pe zi! Pentru detalii trimiteti textul “Info” la email: vioricaflorea53@gmail.com

 2. LuxPhotoFuchs says:

  “Peugoet” o fi o nouă marcă de maşină? Eu ştiam de PEUGEOT! Cum poate fi mutat un cadavru dintr-un sac din portbagaj într-o pătură pe bancheta din spate puteţi afla numai din expressdebanat!

 3. sica says:

  azi dimineata ati scris ca oficialii nu confirma. v-ati razgandit . sunteti praf

 4. LuxPhotoFuchs says:

  Felicitări că aţi corectat marca maşinii…Păcat că nu aţi mutat şi …cadavrul!