Stepanescu îi invită pe arhitecții Reșiței să trimită propuneri pentru reabilitarea centrului civic!

explo 1000x200

Primăria Municipiului Reşiţa a lansat o invitaţie arhitecţilor din municipiul Reşiţa şi instituţiilor publice să se implice în proiectul care vizează schimbarea la față a centrului.

Dezbaterea pe tema „Cum vă doriţi să arate din punct de vedere urban şi peisagistic Centrul Civic al Municipiului Reşiţa” va avea loc la sediul administrației publice locale pe data de 17 decembrie.

,,Propunerile, sugestiile, opiniile şi eventualele proiecte pe tema supusă dezbaterii se pot depune la Centrul de Informare şi Relaţii cu publicul, camera nr. 1, parter, Corpul I al Primăriei Municipiului Reşiţa, P-ţa 1 Decembrie 1918 nr. 1A sau on-line pe adresa de e-mail resita@primariaresita.ro, în atenţia Direcţiei de Urbanism şi Amenajarea Teritoriului – doamnei arhitect şef Opriş Margareta, până în data de 2 decembrie 2014, ora 16.00″, a spus Roxana Topală, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

banner 970 x 250

Comments

 1. me says:

  asa … fara concurs? unii arhitecti trimit solutii si alti arhitecți fac proiectul si incaseza onirariul de proiectare? normal in situatii de genul acesta se face un concurs care se cistiga in urma unei jurizari … soarta unui oraș nu se hotaraste asa intr-un birou din primarie … dar in definitiv acelas lucru a fost solicitat de Spataru si a afost ulterior facut de Case SA

 2. arhitect says:

  Dar vai, deja trebuie “reabilitat” centrul? Cum asa? Cei care au facut lucrarea nu ar fi trebuit sa il si intretina pe o anumita perioada (garantie, ceva)?? Ca sa nu mai zic ca centrul facut in anii ’80 a tinut vreo 20 de ani, bine-mersi…
  In alta ordine de idei, nu mi se pare corect sa se solicite idei (cu termen de 2 saptamani….), care apoi sa fie furate de abonatii la contracte cu Primaria; variantele de licitatii/concursuri nu prea mai sunt nici ele de incredere, se pot aranja (been there, done that..).
  In al treilea rand, cred ca dl primar are senzatia ca se pricepe foarte bine la arhitectura, am inteles ca preda urbanism… sau ceva, la celebra noastra universitate. Poate face el proiectul, il da la executie la o firma “agreata” si ne scuteste pe noi, arhitectii, de o pierdere de timp.

 3. valentin says:

  resitei ai trebuie cel mai rapid vreo 2 -3,cladiri din “sticla care va ajuta atit pe plan tu
  uristic cit si ca aspect,