Antreprenor în Reșița, cu surse de energie inepuizabile! Proiecte surpriză cu stil, în derulare

dacus 05 iulie 2024 Publicitate Stiri in Express de Banat Timisoara si Resita

Având ca atu disciplina, administratorul firmei Termoconstruct, Samuel Barbu, nu irosește banii câștigați. Face cu ei ceea ce ar trebui să facă orice antreprenor de succes: îi reinvestește.

Spre marea surprindere a tuturor, domeniul în care Samuel Barbu se dezvoltă este unul total diferit față de cel în care se „învârte” acum. Colaborator cu principalii producători de materiale de construcții, sediul Termoconstruct din Reșița de pe Aleea Gugu nr. 1A (Govândari, drumul spre Piața Ocico) și angajații dedicați ai firmei nu fac decât să-l inspire pe întemeietorul afacerii să evolueze: „Un an extraordinar pe partea de comerț și lucrări de construcții finalizate. Datorită echipei puternice de lângă mine, am decis să mă îndrept spre un nou domeniu; unul cu potențial mare de dezvoltare”, ne spune fondatorul afacerii.

Cu multă seriozitate, muncă și dedicare din partea celui care conduce afacerea Termoconstruct, pentru Samuel Barbu succesul adevărat nu ține doar de nivelul de profit obținut, ci și de dezvoltarea stabilă și durabilă în domeniul afacerilor. „Obținerea unor câștiguri, mai mult sau mai puțin substanțiale, nu este suficientă pentru a asigura durabilitatea sau succesul unei afaceri. Tocmai de aceea este atât de importantă dezvoltarea. Obiective clare, decizii strategice, bine gândite, analizate și consultarea cu echipa mea îmi oferă curajul de a vedea în viitor și să nu ne abatem de la scopul nostru principal: «succesul»”, ne mai spune Samuel Barbu.

Secretos și greu de „descusut”, administratorul Termoconstruct începe, ușor, ușor, să dea din casă. Până la urmă, care este noua sa ramură de dezvoltare în afaceri?! Orașul a început să prindă viață, lucrurile au început să se miște, vedem în viitor, vedem potențialul turistic al orașului. Cunoaștem toate proiectele administrației locale. Astfel, HoReCa este marea posibilitate de dezvoltare a unei noi ramuri de activitate”, dezvăluie acesta, în exclusivitate, pentru Express de Banat. HoReCa este abrevierea cuvintelor din industria ospitalității: hoteluri, restaurante, cafenea. Așadar, un cu totul alt domeniu decât cel cu care este obișnuit Samuel Barbu și echipa sa.

Investiția este una substanțială, aproape două milioane de euro pentru două proiecte pe măsură: „Am decis să investim substanțial pentru perioada următoare, aproape două milioane de euro. Pentru că avem o echipă unită, am hotărât să ne ocupăm și de partea asta. Este foarte important că avem și susținerea administrației locale pentru demersurile antreprenoriale, iar pe această cale le mulțumesc pentru sprijinul acordat. Hotel, PUB, pensiune cu piscină, jacuzzi, saună… acestea sunt planurile pe care dorim să le avem finalizate pe parcursul anului viitor. Timpul petrecut la noi va înseamna: distracție, muzică bună, momente de vis, grădină frumos amenajată. Totul la superlativ!”, ne mai dezvăluie Samuel Barbu.

Echipa Termoconstruct a contribuit substanțial și la schimbarea imaginii câtorva locuri din Reșița, prin buna colaborare cu Primăria Reșița.

publicitate Timisoara banner maxagro

Dar să revenim la actualele activități ale antreprenorului Samuel Barbu. Economii semnificative se pot face, în continuare, în magazinele Termoconstruct, prin diversitatea produselor de calitate superioară puse la dispoziția clienților, la prețuri de producător. Soluții pentru orice gust estetic prin gama largă de produse, pentru orice categorie de clienți!

Cu materiale și servicii de calitate, sub prețul pieței și cu angajați profesioniști, Termoconstruct rămâne în top pe piaţa materialelor de construcţii!

În ceea ce privește executarea lucrărilor de construcții (case la roșu sau la cheie, termoizolarea fundațiilor, pereților, planșeelor și acoperișurilor, hidroizolarea și termoizolarea fundațiilor, executarea de șarpante și acoperișuri, finisaje și amenajări interioare, instalații sanitare, termice și canalizare, reparația și renovarea fațadelor) doritorii pot primi mai multe informații în magazinele Termoconstruct, cu sediul principal în Reșița, Aleea Gugu nr. 1A (Govândari, drumul spre Piața Ocico).

CITEȘTE ȘI: Se vede de departe atunci când calitatea are un nume!

CITEȘTE ȘI: Termoconstruct – acolo unde prețurile sunt doar o etichetă pe raft. Calitatea și durata au prioritate!

STPT job 1000x200 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/