Se vede de departe atunci când calitatea are un nume!

1000x100

Odată cu vijeliile și ploile torențiale, vremea, ca un aliat perfect, reliefează calitatea superioară a lucrărilor din Reșița, realizate de echipa Termoconstruct. Indubitabil, realizările meseriașilor se fac remarcate și nu trebuie să fii profesionist pentru a le observa!

Când natura se dezlănțuie, norii negri, furtunile, ploile torențiale sau soarele prea puternic nu fac decât să lase în urma lor pagube materiale semnificative locatarilor. În timp ce oamenii supărați pe natura ce le-a distrus fie acoperișurile, fie termoizolația blocului își contactau firma care le-a realizat lucrarea mult prea ușor distrusă, administratorul societății Termoconstruct, Samuel Barbu, stătea liniștit, împăcat și deloc stresat de apeluri reclamante. „Pentru mine nu este nimic mai important decât viața omului, nu mă joc cu așa ceva! Îmi învăț, educ și formez oamenii în așa fel încât să înțeleagă faptul că ceea ce lasă un meseriaș în urmă nu este doar o lucrare Termoconstruct în plus. Lucrările pe care ei le realizează trebuie doar să dovedească ulterior faptul că sloganul nostru «Calitatea are un nume!» nu reprezintă doar niște cuvinte alese și rostite la întâmplare, ci reprezintă și descriu realitatea.”, ne spune administratorul societății.

Echipa de profesioniști oferă garanția lucrărilor prin calitatea incontestabilă a materialelor folosite și trainingurile susținute de către administratorul firmei în colaborare cu cei mai importanți producători de materiale de construcții. Produsele pe care meseriașii le folosesc sunt cunoscute atât la nivel național, cât și internațional. Printre acestea se numără Austrotherm, Caparol, Knauf, Baumit, Tondach, Elpreco, Bramac sau Bel Profile  noul colaborator al Termoconstruct, producător de țiglă metalică. Samuel Barbu a fost contactat și abordat de către locatari din mai multe orașe ale județului Caraș-Severin pentru executarea unor lucrări la acoperișuri. Nimic surprinzător până aici. Ceea ce l-a uimit însă nu sunt solicitările de execuție lucrări, ci modul de abordare al acestora sau cum au pus problema. „M-au sunat clienți din mai multe orașe ale județului care, spre marea mea surprindere, nu puneau problema banilor deloc, voiau doar să le executăm lucrarea noi. «Nu contează cât costă, vrem doar să ne faceți voi!» Pentru mine este cea mai mare realizare să văd că oamenii conștientizează, se conving singuri ce înseamnă, de exemplu, un acoperiș realizat de amatori și ce înseamnă lucrări executate ca la carte. De obicei, clienții pun problema banilor în primul rând, însă odată cu efectele dezlănțuirii naturii, banii au ajuns pe locul doi, se pune problema lor după calitatea lucrării. Nu mă bucur pentru necazul nimănui, dar din punct de vedere al profesionalismului, din nou, am demonstrat faptul că avem meseriași în adevăratul sens al cuvântului! Viața omului este prioritară pentru noi”. 

Cu sediul principal în Reșița, pe drumul spre Piața Ocico, mai exact pe Aleea Gugu nr. 1A, zona Govândari, întemeietorul afacerii nu uită să îi menționeze pe ceilalți angajați ai săi, fără de care, cum spune el, nu ar fi reușit.

Atât angajații de la birouri, cât și cei de la magazine sau depozite fac posibilă realizarea tuturor lucrărilor și vânzărilor din județele Caraș-Severin și Timiș. „Dacă ești serios, implicat și ții cu «casa», șeful nu face decât să-ți ofere tot ce poate pentru ca tu să fii un angajat mulțumit, fericit și să vii la lucru cu plăcere! Nu tolerează lenea și neseriozitatea. Pentru a avea rezultate este nevoie de implicare. Până și cu cei neexperimentați este înțelegător și răbdător, în schimb vrea doar să vadă dorința de a învăța.”, este ceea ce declară unul dintre oamenii de bază ai administratorului.     

Construcții de case, la roșu sau la cheie, termoizolarea fundațiilor, pereților, planșeelor și acoperișurilor, hidroizolarea și termoizolarea fundațiilor, executarea de șarpante și acoperișuri, finisaje și amenajări interioare, instalații sanitare, termice și canalizare, reparația și renovarea fațadelor sunt multitudinea de servicii oferite de echipa Termoconstruct. Toate acestea pe lângă distribuția materialelor de construcții prin intermediul magazinelor sau agenților de vânzare.

Pe lângă comercializarea materialelor de finisaje și construcții sau executarea lucrărilor de construcții, Samuel Barbu ne vorbește despre noi investiții făcute, care, promite el, „vor face fața orașului mai faină, și nu doar atât”. Experiența sa în mediul de afaceri nu poate decât să îl ajute în realizarea obiectivelor propuse. La urma urmei, cu toții ne dorim evoluție, prosperitate și dezvoltare în localitățile în care trăim.