Viorica Dăncilă este un prost exemplu pentru tânăra generație! Candidatura la prezidențiale are la bază un șantaj!

Deputatul PNL de Caraș-Severin Valeria Schelean-Șomfelean acuză PSD că o trimite în cursa pentru Cotroceni pe Viorica Dăncilă doar pentru a nu pierde guvernarea!

„PSD este prea preocupat de desemnarea prezidențiabilului și total dezinteresat de guvernarea țării. În ultimii ani, PSD ne-a oferit doar scandaluri interne, lupte pentru putere, schimbări de premieri și miniștri, iar, mai nou, dispute de partid pe tema prezidențiabilului. Actul de guvernare a rămas în plan secund!”, a afirmat Valeria Schelean-Șomfelean.

Parlamentarul liberal consideră totodată că desemnarea Vioricăi Dăncilă în calitate de candidat al PSD la viitoarele alegeri prezidențiale are la bază șantajul cu renunțarea la funcția de prim-ministru și posibila pierdere a guvernării de către actuala coaliție. „Viorica Dăncilă este un prost exemplu pentru tânăra generație, un politician care, fără nicio experiență în administrație, a devenit peste noapte «vedetă» prin decizia unui sigur om. Este un exemplu de politician promovat fără niciun merit personal!”, a mai spus deputatul PNL.